NASA paylaştı! Bilim insanlarının açıklayamadığı olay!

29.11.2020 - 14:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

NASA paylaştı! Bilim insanlarının açıklayamadığı olay!

Daha önce görülmemiş Mars'a ait fotoğrafları NASA yayınladı. NASA'nın yayınladığı görüntüler sosyal medyayı salladı. Uzayın derinliklerinden gelen bir görüntü herkesi dehşete düşürdü. Bilim insanları aylardır sırrını çözmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. İşte o inanılmaz görüntüler..

haberimizvar.net-NASA'nın yayınladığı bu görüntülerin sırrı çözülemiyor. Sosyal medyayı sallayan bu görüntüye dikkatlice bakın... İddialara göre bu bir insan cesedine ait... Ancak bilim insanları bu yönde bir bulgudan hiçbir zaman söz etmedi ve aradan geçen yıllara rağmen halen bu görüntünün esrarı çözülebilmiş değil.. Bir başka sıra dışı görüntü... NASA'nın uzayın derinliklerinde çektiği bu görüntü gerçekten inanılmaz: Bu bir insan mı yoksa... Dünya bu görüntünün sırrını çözemiyor. Aylar önce Kızıl Gezegen'den gelen bu tuhaf görüntüde insan silueti görenleri şaşkına çeviriyor.. Görüntüye daha uzaktan bakıldığında çok fark edilmiyor; kaya parçasından farksız. Ancak yaklaştırdığınızda işin rengi değişiyor! İçinde büyük sırlar barındıran Mars'ten gelen tek tuhaf görüntü de bu değil! Bu görüntünün kayalık olduğunu düşünenler kadar eski yıllarda yapılmış heykel olduğunu düşünenler de var! İlginç görüntüler bununla da sınırlı değil! Deniz kabuğuna benzer bir şeklin görüldüğü fotoğraf da kafaları karıştırmıyor değil! Elbette bu bir iddia... Bu fotoğrafta da yıkılan bir heykelin kalıntılarının olduğu iddia ediliyor. Mars'tan daha önce Dünya'ya gelen bu sıra dışı görüntüde bir insan bedeninin yansıması görünüyor. Gözleri aldatan bu görüntünün ne olduğu halen anlaşılamazken, NASA'lı bilim insanları bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmadı. Mars'tan çok tuhaf görüntüler Dünya'ya geliyor; bunlardan biri de hâlen ne olduğu anlaşılmayan tabut görüntüsü! NASA'lı bilim insanlarının çözemediği bu görüntüde tabut dikkat çekiyor; gerçekte ne olduğu ise henüz anlaşılmış değil! Mars'ta tuğla duvarın ne işi var? Curiosity tarafından geçen haftalarda gönderilen ve Youtube'a yüklenen görüntülerde 'tuğla duvar' kalıntıları bulunduğu iddia edildi. Görüntüler kısa sürede yayıldı ve meraklıları tarafından çok sayıda yorum aldı. Ünlü 'UFO avcılarından' Scott Waring de videoyu kendi sitesi olan UFOsightingsdaily.com'da paylaştı. İşte Mars'tan bugüne kadar Dünya'ya gönderilen kafa karıştıran diğer fotoğraflar... Görünen objenin bir timsahtan farkı yok.. İlgili haber için resme tıklayın:
Daha önce görülmemiş Mars'a ait fotoğrafları NASA yayınladı. NASA'nın yayınladığı görüntüler sosyal medyayı salladı. Uzayın derinliklerinden gelen bir görüntü herkesi dehşete düşürdü. Bilim insanları aylardır sırrını çözmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. İşte o inanılmaz görüntüler..

haberimizvar.net-NASA'nın yayınladığı bu görüntülerin sırrı çözülemiyor. Sosyal medyayı sallayan bu görüntüye dikkatlice bakın...

İddialara göre bu bir insan cesedine ait... Ancak bilim insanları bu yönde bir bulgudan hiçbir zaman söz etmedi ve aradan geçen yıllara rağmen halen bu görüntünün esrarı çözülebilmiş değil..

Bir başka sıra dışı görüntü... NASA'nın uzayın derinliklerinde çektiği bu görüntü gerçekten inanılmaz: Bu bir insan mı yoksa...

Dünya bu görüntünün sırrını çözemiyor. Aylar önce Kızıl Gezegen'den gelen bu tuhaf görüntüde insan silueti görenleri şaşkına çeviriyor..

Görüntüye daha uzaktan bakıldığında çok fark edilmiyor; kaya parçasından farksız. Ancak yaklaştırdığınızda işin rengi değişiyor! İçinde büyük sırlar barındıran Mars'ten gelen tek tuhaf görüntü de bu değil!

Bu görüntünün kayalık olduğunu düşünenler kadar eski yıllarda yapılmış heykel olduğunu düşünenler de var! İlginç görüntüler bununla da sınırlı değil!

Deniz kabuğuna benzer bir şeklin görüldüğü fotoğraf da kafaları karıştırmıyor değil! Elbette bu bir iddia...

Bu fotoğrafta da yıkılan bir heykelin kalıntılarının olduğu iddia ediliyor.

Mars'tan daha önce Dünya'ya gelen bu sıra dışı görüntüde bir insan bedeninin yansıması görünüyor. Gözleri aldatan bu görüntünün ne olduğu halen anlaşılamazken, NASA'lı bilim insanları bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Mars'tan çok tuhaf görüntüler Dünya'ya geliyor; bunlardan biri de hâlen ne olduğu anlaşılmayan tabut görüntüsü! NASA'lı bilim insanlarının çözemediği bu görüntüde tabut dikkat çekiyor; gerçekte ne olduğu ise henüz anlaşılmış değil!

Mars'ta tuğla duvarın ne işi var?

Curiosity tarafından geçen haftalarda gönderilen ve Youtube'a yüklenen görüntülerde 'tuğla duvar' kalıntıları bulunduğu iddia edildi. Görüntüler kısa sürede yayıldı ve meraklıları tarafından çok sayıda yorum aldı. Ünlü 'UFO avcılarından' Scott Waring de videoyu kendi sitesi olan UFOsightingsdaily.com'da paylaştı.

İşte Mars'tan bugüne kadar Dünya'ya gönderilen kafa karıştıran diğer fotoğraflar...

Görünen objenin bir timsahtan farkı yok..

İlgili haber için resme tıklayın:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.