O 4 soru Genel Merkeze asıldı

SİYASET 18.04.2022 - 15:28, Güncelleme: 18.04.2022 - 15:28
 

O 4 soru Genel Merkeze asıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’deki kayıt dışı göçmenler ve sığınmacılarla ilgili olarak AKP iktidarına yönelttiği 4 sorudan oluşan “Ya Cevap Ver Ya Hesap Ver” yazılı dev afiş parti Genel Merkez binasına asıldı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’deki kayıt dışı göçmenler ve sığınmacılar konusunda iktidara yönelttiği 4 sorudan oluşan pankart, CHP Genel Merkezi Binası'na asıldı. Kılıçdaroğlu, göçmenlere ve sığınmacılara yönelik sorularını yineleyerek, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmuş, "Saray ve şürekasından yanıtları hâlâ bekliyorum!" ifadelerini kullanmıştı.   "YA CEVAP VER YA HESAP VER" Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu konu, sakin ve makul şekilde kesin çözüme ulaştıracağımız bir meseledir" sözlerine yer verdi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında yer alan videoda ise "Ya cevap ver ya hesap ver" diyerek, şu soruları sormuştu:   Sığınmacıların gerçek kimlik bilgilerini ispatlamalarını talep ettiniz mi? Neden vatandaşlık dağıtıyorsunuz, neye hazırlanıyorsunuz? Vatandaşlık verirken güvenlik soruşturması yapıyor musunuz? Sınırlarımızdan kaçak geçişleri bilerek neden izin veriyorsunuz?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’deki kayıt dışı göçmenler ve sığınmacılarla ilgili olarak AKP iktidarına yönelttiği 4 sorudan oluşan “Ya Cevap Ver Ya Hesap Ver” yazılı dev afiş parti Genel Merkez binasına asıldı.

haberimizvar.net-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’deki kayıt dışı göçmenler ve sığınmacılar konusunda iktidara yönelttiği 4 sorudan oluşan pankart, CHP Genel Merkezi Binası'na asıldı. Kılıçdaroğlu, göçmenlere ve sığınmacılara yönelik sorularını yineleyerek, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmuş, "Saray ve şürekasından yanıtları hâlâ bekliyorum!" ifadelerini kullanmıştı.

 

"YA CEVAP VER YA HESAP VER"

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu konu, sakin ve makul şekilde kesin çözüme ulaştıracağımız bir meseledir" sözlerine yer verdi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında yer alan videoda ise "Ya cevap ver ya hesap ver" diyerek, şu soruları sormuştu:

 

Sığınmacıların gerçek kimlik bilgilerini ispatlamalarını talep ettiniz mi?

Neden vatandaşlık dağıtıyorsunuz, neye hazırlanıyorsunuz?

Vatandaşlık verirken güvenlik soruşturması yapıyor musunuz?

Sınırlarımızdan kaçak geçişleri bilerek neden izin veriyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.