O isim ateş püskürdü

SİYASET 24.11.2023 - 16:31, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:31
 

O isim ateş püskürdü

İYİ Parti’de il ve ilçe başkanları hatta milletvekillerinin, Meral Akşener ile görüşmek için sıkıntı çektikleri ortaya çıktı. 28. dönem Antalya Milletvekili adayı olarak 11'inci sıradan listeye giren Durmuş Kaplan, 14 Mayıs’tan bu yana defalarca randevu talebinde bulunduğunu, ancak kendilerine bir dönüş olmadığını ifade ederek, Akşener’in özel kalemi Esma Bekar’ı ve ekibini topa tuttu.

haberimizvar.net- İYİ Parti’de Meral Akşener’in özel kalem müdürü Esma Bekar’ın randevu taleplerine ambargo koyduğu iddiası partiyi karıştırdı. Lider Gazetesi’nin haberine göre; Meral Akşener’le görüşmelerin kısıtlandığı veya zorlaştırıldığı, Ankara'ya görüşmek için gidenlerin ise 2 gün 3 gün bekletildiği, insanların darılarak geri döndüğü gibi birçok sorun parti içinde tartışmalara neden oldu. Bu durum karşısında Meral Akşener’in müdüresi Esma Bekar’a tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak, 28. dönem Antalya Milletvekili adayı olarak 11'inci sıradan listeye giren Diyetisyen Durmuş Kaplan, 14 Mayıs’tan bu yana defalarca randevu talebinde bulunduğunu, ancak kendilerine bir dönüş olmadığını ifade etti. “MERAL AKŞENER’E ZARAR VERİYORSUNUZ” Sosyal medya hesabından Esma Bekar’ı ve ekibini eleştiri yağmuruna tutan Kaplan, şu ifadelere yer verdi:  “Sayın Esma hanım; 28.dönem Antalya 11.sıra milletvekili adayı olarak 14 Mayıs sonrası her hafta sayın genel başkanımızdan randevu talep ettim. Hiçbir talebimin olmadığını, listede yer aldığım için kendisine teşekkür edip varsa çayını içeceğimi belirtmeme rağmen hiçbir şekilde randevu verilmedi. Bu süreçte isteyen randevusunu bir güzel aldı ve boy boy fotoğraflarını gördük. Son olarak 27 Temmuz’da arayıp randevu talebimi iptal ettirip ömür boyu randevu talep etmeyeceğimi belirttim. Bunun sebebinin randevu oluşturmayan özel kalem ekinin olduğunu üzerine basarak söyleyebilirim. Gelinen noktada diyeceğim o ki kendinizi; kendinizi olmasa da ekibinizi gözden geçirin derim. Sayın Genel Başkana zarar veriyor olabilirsiniz?” KORUMANIN ANTALYA’DAKİ KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARTMIŞ Öte yandan İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Canlı yayında yaptığı konuşmada özel kalem müdürü Esma Bekar hakkında skandal bir iddia ortaya atan Dikbayır, “Genel başkanın yanında bir koruma arkadaşımız vardı, Esma Hanım ile anlaşamadı. Bir yıl önce gönderdiler koruma arkadaşımızı. Bu arkadaşımızın Antalya’daki kız kardeşi asgari ücretle belediyede büfede çalışıyor. Esma Hanım o kurumun genel müdürünü arayarak bu kızı işten çıkarttı. O kızın ne günahı var?” şeklinde konuştu.
İYİ Parti’de il ve ilçe başkanları hatta milletvekillerinin, Meral Akşener ile görüşmek için sıkıntı çektikleri ortaya çıktı. 28. dönem Antalya Milletvekili adayı olarak 11'inci sıradan listeye giren Durmuş Kaplan, 14 Mayıs’tan bu yana defalarca randevu talebinde bulunduğunu, ancak kendilerine bir dönüş olmadığını ifade ederek, Akşener’in özel kalemi Esma Bekar’ı ve ekibini topa tuttu.

haberimizvar.net- İYİ Parti’de Meral Akşener’in özel kalem müdürü Esma Bekar’ın randevu taleplerine ambargo koyduğu iddiası partiyi karıştırdı. Lider Gazetesi’nin haberine göre; Meral Akşener’le görüşmelerin kısıtlandığı veya zorlaştırıldığı, Ankara'ya görüşmek için gidenlerin ise 2 gün 3 gün bekletildiği, insanların darılarak geri döndüğü gibi birçok sorun parti içinde tartışmalara neden oldu. Bu durum karşısında Meral Akşener’in müdüresi Esma Bekar’a tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak, 28. dönem Antalya Milletvekili adayı olarak 11'inci sıradan listeye giren Diyetisyen Durmuş Kaplan, 14 Mayıs’tan bu yana defalarca randevu talebinde bulunduğunu, ancak kendilerine bir dönüş olmadığını ifade etti.

“MERAL AKŞENER’E ZARAR VERİYORSUNUZ”
Sosyal medya hesabından Esma Bekar’ı ve ekibini eleştiri yağmuruna tutan Kaplan, şu ifadelere yer verdi:
 “Sayın Esma hanım; 28.dönem Antalya 11.sıra milletvekili adayı olarak 14 Mayıs sonrası her hafta sayın genel başkanımızdan randevu talep ettim. Hiçbir talebimin olmadığını, listede yer aldığım için kendisine teşekkür edip varsa çayını içeceğimi belirtmeme rağmen hiçbir şekilde randevu verilmedi. Bu süreçte isteyen randevusunu bir güzel aldı ve boy boy fotoğraflarını gördük. Son olarak 27 Temmuz’da arayıp randevu talebimi iptal ettirip ömür boyu randevu talep etmeyeceğimi belirttim. Bunun sebebinin randevu oluşturmayan özel kalem ekinin olduğunu üzerine basarak söyleyebilirim. Gelinen noktada diyeceğim o ki kendinizi; kendinizi olmasa da ekibinizi gözden geçirin derim. Sayın Genel Başkana zarar veriyor olabilirsiniz?”

KORUMANIN ANTALYA’DAKİ KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARTMIŞ
Öte yandan İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Canlı yayında yaptığı konuşmada özel kalem müdürü Esma Bekar hakkında skandal bir iddia ortaya atan Dikbayır, “Genel başkanın yanında bir koruma arkadaşımız vardı, Esma Hanım ile anlaşamadı. Bir yıl önce gönderdiler koruma arkadaşımızı. Bu arkadaşımızın Antalya’daki kız kardeşi asgari ücretle belediyede büfede çalışıyor. Esma Hanım o kurumun genel müdürünü arayarak bu kızı işten çıkarttı. O kızın ne günahı var?” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.