“O zaman göreceksiniz”

SİYASET 05.08.2023 - 18:09, Güncelleme: 05.08.2023 - 18:09
 

“O zaman göreceksiniz”

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimlerinden sonra gözünü yerel seçimlere de dikti. "Tek isteğim elinizi vicdanınıza koyup oy kullanmanız" diyen Kılıçdaroğlu, yerel seçimler için halktan oy istedi.

Kılıçdaroğlu, Erzincan’da yaptığı konuşamadan öne çıkan başlıklar şöyle: GÖREVİMİZ, HAKKINIZI HUKUKUNUZU SAVUNMAK "Diyeceksiniz ki; 'Bu sıcakta Kılıçdaroğlu bize ne anlatacak?' Çiftçi dediğiniz kişi tarlasında çalışır, alın teri döker, ürününü elde eder. Hatırlar mısınız? Toprak Mahsulleri Ofisi’nin üzerinde şöyle bir ifade vardı; 'Ofis çiftçinin kara gün dostudur' diye. Bugün buğdayınızı, arpanızı götürdünüz. Normalde bunları alması lazım. Sıraya koyuyorlar, 'Paranızı 4-5 ay sonra ödeyeceğiz' diyorlar. Ama şunu sakın unutmayın: beşli çetenin parasını aynı gün tak tak tak, üstelik dolar olarak ödüyor. Benim görevim de milletvekilinizin görevi gibi sizin hakkınızı hukukunuzu savunmaktır.” “ASIL ZAMLARI O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ” Sabah zam, öğlen zam, akşam zam... Nereye gidecek bu işin sonu? 'Emekliye zammı yıl sonunda vereceğiz' diyorlar. Yani 'Ocak ayında vereceğiz' diyorlar. Ne demektir Ocak ayında vereceğiz? 'Asıl zammı ocaktan sonra yapacağız durumu idare ediyoruz, ama ocaktan sonra göreceksiniz yağmur gibi zamlar gelecek' deniyor. Ocak'tan sonra belediye başkanları seçimleri süreci gelecek. Belediye başkanları seçiminden sonra asıl zamları o zaman göreceksiniz. Allah aşkına bu güzel ülkeyi seviyorsanız, çoluk çocuğunuza hizmet ediyorsanız, huzur içerisinde bu memlekette hepimiz yaşamak istiyorsak; önümüzdeki belediye seçimlerinde ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Halktan yana kullanın.
Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimlerinden sonra gözünü yerel seçimlere de dikti. "Tek isteğim elinizi vicdanınıza koyup oy kullanmanız" diyen Kılıçdaroğlu, yerel seçimler için halktan oy istedi.

Kılıçdaroğlu, Erzincan’da yaptığı konuşamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

GÖREVİMİZ, HAKKINIZI HUKUKUNUZU SAVUNMAK

"Diyeceksiniz ki; 'Bu sıcakta Kılıçdaroğlu bize ne anlatacak?' Çiftçi dediğiniz kişi tarlasında çalışır, alın teri döker, ürününü elde eder. Hatırlar mısınız? Toprak Mahsulleri Ofisi’nin üzerinde şöyle bir ifade vardı; 'Ofis çiftçinin kara gün dostudur' diye. Bugün buğdayınızı, arpanızı götürdünüz. Normalde bunları alması lazım. Sıraya koyuyorlar, 'Paranızı 4-5 ay sonra ödeyeceğiz' diyorlar. Ama şunu sakın unutmayın: beşli çetenin parasını aynı gün tak tak tak, üstelik dolar olarak ödüyor. Benim görevim de milletvekilinizin görevi gibi sizin hakkınızı hukukunuzu savunmaktır.”

“ASIL ZAMLARI O ZAMAN GÖRECEKSİNİZ”

Sabah zam, öğlen zam, akşam zam... Nereye gidecek bu işin sonu? 'Emekliye zammı yıl sonunda vereceğiz' diyorlar. Yani 'Ocak ayında vereceğiz' diyorlar. Ne demektir Ocak ayında vereceğiz? 'Asıl zammı ocaktan sonra yapacağız durumu idare ediyoruz, ama ocaktan sonra göreceksiniz yağmur gibi zamlar gelecek' deniyor. Ocak'tan sonra belediye başkanları seçimleri süreci gelecek. Belediye başkanları seçiminden sonra asıl zamları o zaman göreceksiniz. Allah aşkına bu güzel ülkeyi seviyorsanız, çoluk çocuğunuza hizmet ediyorsanız, huzur içerisinde bu memlekette hepimiz yaşamak istiyorsak; önümüzdeki belediye seçimlerinde ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Halktan yana kullanın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.