Önce söz verdi sonra adaylığını açıkladı

SİYASET 10.12.2022 - 16:31, Güncelleme: 10.12.2022 - 18:03
 

Önce söz verdi sonra adaylığını açıkladı

İYİ Parti’nin 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek Antalya İl Kongresi öncesi ilk adaylık açıklamasını eski İl Başkanı Ahmet Aydın yaptı. Son yerel seçimlerde il başkanlığı dönemindeki başarısını hatırlatan Aydın, “Ahmet Aydın sözü veriyorum, il başkanı olduğumda Antalya’nın birinci partisi olacağız” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin Antalya’da ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra bilindiği gibi 28 Ocak 2022 tarihinde il kongresi gerçekleşecek.  Kongre tarihinin belirlenmesinin ardından ilk il başkan adaylığını Ahmet Aydın yaptı. “Gelin birlik olalım”  sloganıyla üretken, katılımcı, keyfilikten uzak, şeffaf yönetim ve etkin siyaset söylemleriyle İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı önünde davul zurna eşliğinde adaylığını açıklayan Mali Müşavir Ahmet Aydın partililerden tam destek aldı. BAŞARILI İL BAŞKANLIĞI DÖNEMİ İl başkanlığı binası önünde dev ekranda son yerel seçimlerde il başkanlığı yaptığı dönemlerin fotoğraflarını paylaşarak açıklamasını yapan Aydın, “Antalya’da çok başarılı bir dönem yaşadık. Seçimlerde Türkiye genelinde partimiz 660 meclis üyesine sahip oldu. Bunun 78’ini Antalya’dan birlikte çıkardık. Yeri geldi Gündoğmuş’a 2 kez gittik, yeri geldi en ücra köşedeki evlerin kapısını çaldık. Hiç yorulduk demedik. Çünkü her birimizin emeği, alınteriyle partimizi kurduk. Bize o dönem çok çalıştığımız için Antalya’nın karıncaları dediler. Başarılı dönemimizi tamamladıktan sonra da hiçbir zaman sokaklardan, teşkilatlarımızdan uzak kalmadım ama şimdi sizlerle birlikte yeniden çalışmayı çok özledim. ” dedi. DAVA ADAMI OLMANIN GETİRİSİ Milletvekili aday adayı olması beklenirken dava adamı olmasından dolayı partisinin başında herkesi kucaklayan zihniyetle yeniden il başkanı olmak istediğini kaydeden Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçtiğimiz dönem il kongresinde feragat ettim, şimdi de milletvekili adaylığımla ilgili feragat ediyorum. Ben partimin başarısı için il başkanı olarak çalışmak istiyorum. Dava adamlığı bunu gerektirir. Ahmet Aydın sözü veriyorum, il başkanı olduğumda Antalya’nın birinci partisi olacağız.”    
İYİ Parti’nin 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek Antalya İl Kongresi öncesi ilk adaylık açıklamasını eski İl Başkanı Ahmet Aydın yaptı. Son yerel seçimlerde il başkanlığı dönemindeki başarısını hatırlatan Aydın, “Ahmet Aydın sözü veriyorum, il başkanı olduğumda Antalya’nın birinci partisi olacağız” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin Antalya’da ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra bilindiği gibi 28 Ocak 2022 tarihinde il kongresi gerçekleşecek.  Kongre tarihinin belirlenmesinin ardından ilk il başkan adaylığını Ahmet Aydın yaptı. “Gelin birlik olalım”  sloganıyla üretken, katılımcı, keyfilikten uzak, şeffaf yönetim ve etkin siyaset söylemleriyle İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı önünde davul zurna eşliğinde adaylığını açıklayan Mali Müşavir Ahmet Aydın partililerden tam destek aldı.

BAŞARILI İL BAŞKANLIĞI DÖNEMİ

İl başkanlığı binası önünde dev ekranda son yerel seçimlerde il başkanlığı yaptığı dönemlerin fotoğraflarını paylaşarak açıklamasını yapan Aydın, “Antalya’da çok başarılı bir dönem yaşadık. Seçimlerde Türkiye genelinde partimiz 660 meclis üyesine sahip oldu. Bunun 78’ini Antalya’dan birlikte çıkardık. Yeri geldi Gündoğmuş’a 2 kez gittik, yeri geldi en ücra köşedeki evlerin kapısını çaldık. Hiç yorulduk demedik. Çünkü her birimizin emeği, alınteriyle partimizi kurduk. Bize o dönem çok çalıştığımız için Antalya’nın karıncaları dediler. Başarılı dönemimizi tamamladıktan sonra da hiçbir zaman sokaklardan, teşkilatlarımızdan uzak kalmadım ama şimdi sizlerle birlikte yeniden çalışmayı çok özledim. ” dedi.

DAVA ADAMI OLMANIN GETİRİSİ

Milletvekili aday adayı olması beklenirken dava adamı olmasından dolayı partisinin başında herkesi kucaklayan zihniyetle yeniden il başkanı olmak istediğini kaydeden Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçtiğimiz dönem il kongresinde feragat ettim, şimdi de milletvekili adaylığımla ilgili feragat ediyorum. Ben partimin başarısı için il başkanı olarak çalışmak istiyorum. Dava adamlığı bunu gerektirir. Ahmet Aydın sözü veriyorum, il başkanı olduğumda Antalya’nın birinci partisi olacağız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.