Online e-ticaret eğitimi

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.02.2021 - 11:08, Güncelleme: 12.02.2021 - 11:08
 

Online e-ticaret eğitimi

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), online e-ticaret eğitimi düzenledi.

haberimizvar.net- Dijital dönüşümle birlikte her geçen gün artarak talep gören ve yararlanılan e-ticaret eğitimi, Proticaret Ceo'su Süleyman Zafer Kuzucu'nun sunumuyla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, şöyle konuştu: "Bu sene derneğimizin 31'inci yılı. Biz genellikle Antalya özelinde şehrimize katma değer yaratma çalışıyoruz. Sosyal projelerimizle fikirlerimizle birlikte, hep üzerine koyarak, her geçen dönem biraz daha ilerleyen bir derneğiz. Göreve geldiğimizde pandemi başladı, pandemi ile birlikte fırsatları da gözetmeye çalışarak dijitalleştik. İlk online toplantıyı Zoom üzerinde yapan Antalya'daki derneğiz. Üyelerimizi tanıttığımız antgiadavm.com web sayfasını faaliyete geçirdik. Kütüphane projemiz var. OSB, ATSO gibi kurumlar ile Bilim Üniversitesi ile protokol imzalayarak, yapay zeka inisiyatifi gerçekleştirdik. Bütün yerel dinamiklerimizle ortak projeler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Turizmin dijital dönüşümü ile alakalı AB Projesine başvurduk. Misyonumuz sürdürebilir kalkınmaya fayda sağlamak ve Antalya'ya katmadeğer sağlamak." Zafer Kuzucu ise son yıllarda donanım ve yazılım anlamında çok gelişmeler olduğunu belirterek, "Bunlardan en büyük gelişeni internet. Dünyada 195 ülke internet ülkesi. Eğer bir internet dünyası insanıysanız, sosyal, dini, siyasi görüşünüzün hiç önemi yok. Biz dijitalleşeceksek sürece uyum sağlamalıyız. İnternet dünyasının insanları olmak zorundayız" dedi.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), online e-ticaret eğitimi düzenledi.

haberimizvar.net- Dijital dönüşümle birlikte her geçen gün artarak talep gören ve yararlanılan e-ticaret eğitimi, Proticaret Ceo'su Süleyman Zafer Kuzucu'nun sunumuyla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, şöyle konuştu:

"Bu sene derneğimizin 31'inci yılı. Biz genellikle Antalya özelinde şehrimize katma değer yaratma çalışıyoruz. Sosyal projelerimizle fikirlerimizle birlikte, hep üzerine koyarak, her geçen dönem biraz daha ilerleyen bir derneğiz. Göreve geldiğimizde pandemi başladı, pandemi ile birlikte fırsatları da gözetmeye çalışarak dijitalleştik. İlk online toplantıyı Zoom üzerinde yapan Antalya'daki derneğiz. Üyelerimizi tanıttığımız antgiadavm.com web sayfasını faaliyete geçirdik. Kütüphane projemiz var. OSB, ATSO gibi kurumlar ile Bilim Üniversitesi ile protokol imzalayarak, yapay zeka inisiyatifi gerçekleştirdik. Bütün yerel dinamiklerimizle ortak projeler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Turizmin dijital dönüşümü ile alakalı AB Projesine başvurduk. Misyonumuz sürdürebilir kalkınmaya fayda sağlamak ve Antalya'ya katmadeğer sağlamak."

Zafer Kuzucu ise son yıllarda donanım ve yazılım anlamında çok gelişmeler olduğunu belirterek, "Bunlardan en büyük gelişeni internet. Dünyada 195 ülke internet ülkesi. Eğer bir internet dünyası insanıysanız, sosyal, dini, siyasi görüşünüzün hiç önemi yok. Biz dijitalleşeceksek sürece uyum sağlamalıyız. İnternet dünyasının insanları olmak zorundayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.