Onun adı artık 2001 Abdurrahman

KULİS 19.04.2022 - 19:59, Güncelleme: 19.04.2022 - 19:59
 

Onun adı artık 2001 Abdurrahman

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile İYİ Parti İl Başkanı Başaran’ın desteğini alarak Başkan Vekili, encümen üyesi olan AKP’li Abdurrahman Yılmaz ilk meclis toplantısında kırdığı pot yeni lakabını belirledi.

 haberimizvar.net- Menderes Türel’in desteğiyle AKP’de siyaset yapmaya başlayan, ticarette başarı grafiğini yükselten AKP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Yılmaz, sosyal medyanın gündemine düştü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in can dostu olması ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’ın desteğiyle yüksek oy alarak encümen üyesi seçilen AKP’li Meclis Üyesi, başkan vekilliğini kapınca Nisan ayı meclis toplantısının açılışını yaptı. Yılmaz bu kadar desteğe rağmen mikrofana konuşurken tecrübesizliğini ve heyecanına yenik düştü. Meclis açılışında ‘2022 yılı’ yerine ‘2001 yılı’ diye konuşan AKP’li Yılmaz’ı can dostu Başkan Böcek uyardı. Yılmaz, 2001 yılında takılı kalınca konu sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medya hesaplarında Abdurrahman Yılmaz ile ilgili ‘Artık lakabı 2001 Abdurahman’ esprileri Antalya siyasi kulislerinde birinci sıraya yerleşti.  İşte o anlar:  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile İYİ Parti İl Başkanı Başaran’ın desteğini alarak Başkan Vekili, encümen üyesi olan AKP’li Abdurrahman Yılmaz ilk meclis toplantısında kırdığı pot yeni lakabını belirledi.

 haberimizvar.net- Menderes Türel’in desteğiyle AKP’de siyaset yapmaya başlayan, ticarette başarı grafiğini yükselten AKP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Yılmaz, sosyal medyanın gündemine düştü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in can dostu olması ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’ın desteğiyle yüksek oy alarak encümen üyesi seçilen AKP’li Meclis Üyesi, başkan vekilliğini kapınca Nisan ayı meclis toplantısının açılışını yaptı. Yılmaz bu kadar desteğe rağmen mikrofana konuşurken tecrübesizliğini ve heyecanına yenik düştü. Meclis açılışında ‘2022 yılı’ yerine ‘2001 yılı’ diye konuşan AKP’li Yılmaz’ı can dostu Başkan Böcek uyardı. Yılmaz, 2001 yılında takılı kalınca konu sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medya hesaplarında Abdurrahman Yılmaz ile ilgili ‘Artık lakabı 2001 Abdurahman’ esprileri Antalya siyasi kulislerinde birinci sıraya yerleşti.
 İşte o anlar:
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.