Orhan ve Zengin anıldı

GÜNDEM 04.02.2023 - 12:37, Güncelleme: 04.02.2023 - 12:37
 

Orhan ve Zengin anıldı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gazeteci Ali Orhan ile daha önce kaybettiğimiz Kadir Zengin ABC lokalinde anıldı

haberimizvar.net- Antalya'nın başarılı gazetecilerden Ali Orhan geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Daha önce de gazeteci Kadir Zengin hayata gözlerini yumdu. Yakın zamanda kaybettiğimiz iki gazeteci Antalya Basın Cemiyeti tarafından anıldı. ABC lokalinde yapılan anma törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın, siyasetçiler ve gazeteciler katıldı.  Anma töreninin açılış konuşmasını yapan ABC Başkanı İbrahim Akkaya, "Değerli iki ismi kaybettik. Her ikisi de Antalya'da iz bıraktı" dedi. Daha sonra söz alan ABC Başkan Yardımcısı Ebru Küçükaydın Ali Orhan ile tanışmaları ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Küçükaydın'dan sonra anma etkinliğine katılanlar sırayla Ali Orhan ve Kadir Zengin ile ilgili anılarını paylaştı.  
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gazeteci Ali Orhan ile daha önce kaybettiğimiz Kadir Zengin ABC lokalinde anıldı

haberimizvar.net- Antalya'nın başarılı gazetecilerden Ali Orhan geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Daha önce de gazeteci Kadir Zengin hayata gözlerini yumdu. Yakın zamanda kaybettiğimiz iki gazeteci Antalya Basın Cemiyeti tarafından anıldı. ABC lokalinde yapılan anma törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın, siyasetçiler ve gazeteciler katıldı. 

Anma töreninin açılış konuşmasını yapan ABC Başkanı İbrahim Akkaya, "Değerli iki ismi kaybettik. Her ikisi de Antalya'da iz bıraktı" dedi. Daha sonra söz alan ABC Başkan Yardımcısı Ebru Küçükaydın Ali Orhan ile tanışmaları ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Küçükaydın'dan sonra anma etkinliğine katılanlar sırayla Ali Orhan ve Kadir Zengin ile ilgili anılarını paylaştı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.