Otel için orman yakmaya gerek yok

GÜNDEM 30.07.2021 - 11:17, Güncelleme: 30.07.2021 - 11:17
 

Otel için orman yakmaya gerek yok

Orman yangınlarındaki sabotaj iddiaları hakkında konuşan Bekir Pakdemirli, “Turizmle ilgili tesis yapılacaksa bunun şekil ve şartları bellidir. Ormanların yakılmasına ihtiyaç yoktur. Lütfen bu konuyu istismar etmeyelim” dedi.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, devam eden orman yangınları ile ilgili açıklama yaptı. Otel yeri açmak için sabotaj iddialarına değinen Pakdemirli “Turizmle ilgili tesis yapılacaksa bunun şekil ve şartları bellidir. Ormanların yakılmasına ihtiyaç yoktur. Lütfen bu konuyu istismar etmeyelim” diye konuştu. 14 YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR Yangınların 57’sini kontrol altına aldıklarını belirten Pakdemirli, “Aktif olan tüm yangınlarda iyiye doğru bir gidiş var. 3 uçak, 9 İHA, insansız helikopter, 1 su tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, 55 iş makinesi ve 4 bin personelle yangınla mücadele ediyoruz. Marmaris’teki yangında ufak hasarlar var. Yerleşim yerlerini tehdit etmiyor, denize doğru ilerleyen bir yangın var” dedi. Orman Genel Müdürlüğü de 71 orman yangından 57’sinin kontrol altına alındığını duyurdu. Devam eden 14 yangına müdahalenin de sürdüğü açıklandı.  
Orman yangınlarındaki sabotaj iddiaları hakkında konuşan Bekir Pakdemirli, “Turizmle ilgili tesis yapılacaksa bunun şekil ve şartları bellidir. Ormanların yakılmasına ihtiyaç yoktur. Lütfen bu konuyu istismar etmeyelim” dedi.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, devam eden orman yangınları ile ilgili açıklama yaptı. Otel yeri açmak için sabotaj iddialarına değinen Pakdemirli “Turizmle ilgili tesis yapılacaksa bunun şekil ve şartları bellidir. Ormanların yakılmasına ihtiyaç yoktur. Lütfen bu konuyu istismar etmeyelim” diye konuştu.

14 YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Yangınların 57’sini kontrol altına aldıklarını belirten Pakdemirli, “Aktif olan tüm yangınlarda iyiye doğru bir gidiş var. 3 uçak, 9 İHA, insansız helikopter, 1 su tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, 55 iş makinesi ve 4 bin personelle yangınla mücadele ediyoruz. Marmaris’teki yangında ufak hasarlar var. Yerleşim yerlerini tehdit etmiyor, denize doğru ilerleyen bir yangın var” dedi. Orman Genel Müdürlüğü de 71 orman yangından 57’sinin kontrol altına alındığını duyurdu. Devam eden 14 yangına müdahalenin de sürdüğü açıklandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.