Özer DP'den aday oluyor

YEREL 04.02.2024 - 21:46, Güncelleme: 04.02.2024 - 21:46
 

Özer DP'den aday oluyor

CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer, Demokrat Parti'den Kumluca Belediye Başkan adayı oluyor.

haberimizvar.net- CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere Demokrat Parti(DP)Kumluca Belediye Başkan Adayı olarak katılacak. Aydın Özer'in Kumluca Belediye Başkan Adaylığı açıklamasının 6 Şubat Salı günü saat 14.00'da Antalya Demokrat Parti İl Merkezi'nde DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil ve il yönetiminin katılımı ile yapılması bekleniyor. Aydın Özer, CHP Genel Merkezi'nin Mustafa Köleoğlu'nu yeniden aday göstermesinden sonra CHP Kumluca'da morallerin bozulduğunu belirterek, "Mustafa ile kazanamayız" diyerek arkadaşlarıyla birlikte durum değerlendirmesi yaptıklarını söylemişti. Özer DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'la görüşmüş ve DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil ile biraraya gelmişti.   İlgili haber için: TIKLAYIN
CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer, Demokrat Parti'den Kumluca Belediye Başkan adayı oluyor.

haberimizvar.net- CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere Demokrat Parti(DP)Kumluca Belediye Başkan Adayı olarak katılacak. Aydın Özer'in Kumluca Belediye Başkan Adaylığı açıklamasının 6 Şubat Salı günü saat 14.00'da Antalya Demokrat Parti İl Merkezi'nde DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil ve il yönetiminin katılımı ile yapılması bekleniyor. Aydın Özer, CHP Genel Merkezi'nin Mustafa Köleoğlu'nu yeniden aday göstermesinden sonra CHP Kumluca'da morallerin bozulduğunu belirterek, "Mustafa ile kazanamayız" diyerek arkadaşlarıyla birlikte durum değerlendirmesi yaptıklarını söylemişti.

Özer DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'la görüşmüş ve DP Antalya İl Başkanı Mahmut Çil ile biraraya gelmişti.

 

İlgili haber için: TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.