Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'nde kapanış programı

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 19.08.2023 - 15:42, Güncelleme: 19.08.2023 - 15:48
 

Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'nde kapanış programı

Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Yaz Okulu'nun kapanış programı gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Gençlik merkezi bahçesinde yapılan programa, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü Remzi Polat, yaz okulu programlarına katılan gençler, özel bireyler ve aileleri katıldı. Birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığı programda, gençlik merkezi çocuk tiyatrosu ve konser ekibi gösterilerini sahneledi. Atölye faaliyetlerinde eğitim alan gençlerin ve özel bireylerin de çeşitli gösteriler sergilediği etkinlik, katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.
Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Yaz Okulu'nun kapanış programı gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Gençlik merkezi bahçesinde yapılan programa, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü Remzi Polat, yaz okulu programlarına katılan gençler, özel bireyler ve aileleri katıldı.

Birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığı programda, gençlik merkezi çocuk tiyatrosu ve konser ekibi gösterilerini sahneledi.

Atölye faaliyetlerinde eğitim alan gençlerin ve özel bireylerin de çeşitli gösteriler sergilediği etkinlik, katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.