Paranormal Activity 7 geliyor

KÜLTÜR 29.03.2021 - 16:47, Güncelleme: 29.03.2021 - 16:53
 

Paranormal Activity 7 geliyor

William Eubank'ın yönetmenliğini yapacağı korku serisi Paranormal Activity (Paranormal Aktivite)'nin uzun zamandır beklenen 7'nci bölümü geliyor. Oyuncu kadrosu şekillenen filmin, 4 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor

haberimizvar.net-  Son yıllarını en popüler filmi serisi Paranormal Activity'nin 7'nci bölümü geliyor. Serinin yeni filminin yönetmeni William Eubank olacak. Paramount'un yapımcılığını üstlendiği Paranormal Activity'nin 7'nin kadrosunda Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert ve Henry Ayers-Brown yer alacak. Paranormal Activity serisinin, eve yerleştirilen gizli kameraların doğaüstü olayları kayda almasına dayanan bir senaryosu var. Seri, küçük bütçe ile dev gişe hasılatı yakalayan bir yapım. Paranormal Activity'nin yedinci filmi, 4 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. PARAYA PARA DEMEDİ Paranormal Activity'nin 2007 yılında çekilen ilk filmi, yalnızca 15 bin dolar bütçeye sahipti ve buna karşılık olarak 193 milyon dolar gelir elde ederek rekor kırdı. Seriye ait olan 6 film, Paramount Stüdyoları'na toplamda 890 milyon dolar hasılat kazandırdı.
William Eubank'ın yönetmenliğini yapacağı korku serisi Paranormal Activity (Paranormal Aktivite)'nin uzun zamandır beklenen 7'nci bölümü geliyor. Oyuncu kadrosu şekillenen filmin, 4 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor

haberimizvar.net-  Son yıllarını en popüler filmi serisi Paranormal Activity'nin 7'nci bölümü geliyor. Serinin yeni filminin yönetmeni William Eubank olacak. Paramount'un yapımcılığını üstlendiği Paranormal Activity'nin 7'nin kadrosunda Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert ve Henry Ayers-Brown yer alacak. Paranormal Activity serisinin, eve yerleştirilen gizli kameraların doğaüstü olayları kayda almasına dayanan bir senaryosu var. Seri, küçük bütçe ile dev gişe hasılatı yakalayan bir yapım. Paranormal Activity'nin yedinci filmi, 4 Mart 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

PARAYA PARA DEMEDİ

Paranormal Activity'nin 2007 yılında çekilen ilk filmi, yalnızca 15 bin dolar bütçeye sahipti ve buna karşılık olarak 193 milyon dolar gelir elde ederek rekor kırdı. Seriye ait olan 6 film, Paramount Stüdyoları'na toplamda 890 milyon dolar hasılat kazandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.