Patenli tehlike!

GÜNDEM 29.01.2020 - 14:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Patenli tehlike!

Antalya'nın en işlek caddesinde, otobüslerin arkasına takılarak paten kayan gençler, trafiği alt üst etti. Sürücüleri taciz ettikleri kaydedilen gençlerden biri ise eski futbol antrenörü Ali Korkmaz tarafından cep telefonu ile görüntülendiğini anlayınca aracına yumruk atarak kaçtı.

haberimizvar.net-Olay, dün öğleden sonra Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi Defterdarlık Bulvarı üzerinde meydana geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Antalya Defterdarlığı'nı birbirinden ayıran, kentin en işlek caddelerinden biri olan yolda, bir grup genç araçların arasında patenle kaymaya başladı. Zaman zaman sürücüleri taciz eden patenli gençler, otomobil ve otobüslerin arkasına tutunarak ilerlemek istedi. TEHLİKEYİ GÖRÜNTÜLEDİ Bu sırada, eski futbol antrenörü ve aynı zamanda iş insanı olan Ali Korkmaz, aracından cep telefonu kamerası ile gençleri görüntülemeye başladı. Görüntülendiklerini fark eden gençlerden biri üzerindeki kapüşonu başına geçirerek, önce sürücüye baktı, ardından cama sert bir yumruk attı. Genç, daha sonra araçların arasına girerek uzaklaştı. ŞİKAYETÇİ OLACAK Ali Korkmaz, yaşadıklarına anlam veremediğini belirterek, “Öncesinde, gençlerden biri otobüsün arkasına tutunayım derken yere düşüp yuvarlandı. Diğer sürücülerin dikkati sayesinde ezilmekten kurtuldu. Ben de yaşananları görüntülemek isterken başıma bu geldi. Polis merkezine giderek şikayetçi olacağım" dedi.  
Antalya'nın en işlek caddesinde, otobüslerin arkasına takılarak paten kayan gençler, trafiği alt üst etti. Sürücüleri taciz ettikleri kaydedilen gençlerden biri ise eski futbol antrenörü Ali Korkmaz tarafından cep telefonu ile görüntülendiğini anlayınca aracına yumruk atarak kaçtı.

haberimizvar.net-Olay, dün öğleden sonra Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi Defterdarlık Bulvarı üzerinde meydana geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Antalya Defterdarlığı'nı birbirinden ayıran, kentin en işlek caddelerinden biri olan yolda, bir grup genç araçların arasında patenle kaymaya başladı. Zaman zaman sürücüleri taciz eden patenli gençler, otomobil ve otobüslerin arkasına tutunarak ilerlemek istedi.

TEHLİKEYİ GÖRÜNTÜLEDİ

Bu sırada, eski futbol antrenörü ve aynı zamanda iş insanı olan Ali Korkmaz, aracından cep telefonu kamerası ile gençleri görüntülemeye başladı. Görüntülendiklerini fark eden gençlerden biri üzerindeki kapüşonu başına geçirerek, önce sürücüye baktı, ardından cama sert bir yumruk attı. Genç, daha sonra araçların arasına girerek uzaklaştı.

ŞİKAYETÇİ OLACAK

Ali Korkmaz, yaşadıklarına anlam veremediğini belirterek, “Öncesinde, gençlerden biri otobüsün arkasına tutunayım derken yere düşüp yuvarlandı. Diğer sürücülerin dikkati sayesinde ezilmekten kurtuldu. Ben de yaşananları görüntülemek isterken başıma bu geldi. Polis merkezine giderek şikayetçi olacağım" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.