Polisten uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 30.03.2022 - 15:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 15:15
 

Polisten uyuşturucu operasyonu

Antalya'da Narkotim ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 55 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Alınan istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda sera içinde yetiştirilen ve depolanan 55 kilo esrar maddesi 1 adet tabanca ve 17 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.Y., S.E., B.D. ve H.B. gözaltına alındı.  Şüpheliler 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak' suçundan adliyeye sevk edildi.  
Antalya'da Narkotim ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 55 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Alınan istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda sera içinde yetiştirilen ve depolanan 55 kilo esrar maddesi 1 adet tabanca ve 17 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.Y., S.E., B.D. ve H.B. gözaltına alındı.

 Şüpheliler 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak' suçundan adliyeye sevk edildi.

ANTALYA'DA NARKOTIM EKIPLERI TARAFINDAN DUZENLENEN OPERASYONDA 55 KILOGRAM ESRAR MADDESI ELE GECIRILDI. OPERASYONDA 4 KISI GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.