Pudra şekeri kapak oldu

GÜNDEM 31.03.2021 - 11:30, Güncelleme: 31.03.2021 - 11:30
 

Pudra şekeri kapak oldu

Karikatür dergisi LeMan, AKP Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nu kapağına taşıdı

haberimizvar.net- Karikatür dergisi LeMan, bu haftaki kapağında, uyuşturucu kullanırken görüntülenen ve lüks yaşamıyla dikkat çeken AKP Genel Merkezi Büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'na gönderme yaptı. İlk ifadesinde kullandığı maddeyi “pudra şekeri” olarak niteleyen Ayvatoğlu ikinci ifadesinde, “1,5 yıldır uyuşturucu madde kullanıyorum” demişti. Ayvatoğlu, "Videonun çekildiğinden haberim yoktu. Ben çekmedim. Bu videoyu çeken ve atan suç işlemiştir. Ben bu olayda mağdurum" ifadelerini kullanmıştı. LeMan ise kapağında "Mesele pudra şekeri değil yeğen" başlığını kullandı. Söz konusu karikatürde, yoksulluğa dikkat çekilirken, "Masada dünden kalan ekmek kırıntılarını çekiyorum" sözüyle, Ayvatoğlu'na göndermede bulunuldu.
Karikatür dergisi LeMan, AKP Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nu kapağına taşıdı

haberimizvar.net-  Karikatür dergisi LeMan, bu haftaki kapağında, uyuşturucu kullanırken görüntülenen ve lüks yaşamıyla dikkat çeken AKP Genel Merkezi Büro personeli Kürşat Ayvatoğlu'na gönderme yaptı.

İlk ifadesinde kullandığı maddeyi “pudra şekeri” olarak niteleyen Ayvatoğlu ikinci ifadesinde, “1,5 yıldır uyuşturucu madde kullanıyorum” demişti. Ayvatoğlu, "Videonun çekildiğinden haberim yoktu. Ben çekmedim. Bu videoyu çeken ve atan suç işlemiştir. Ben bu olayda mağdurum" ifadelerini kullanmıştı.

LeMan ise kapağında "Mesele pudra şekeri değil yeğen" başlığını kullandı. Söz konusu karikatürde, yoksulluğa dikkat çekilirken, "Masada dünden kalan ekmek kırıntılarını çekiyorum" sözüyle, Ayvatoğlu'na göndermede bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.