'Ramazan Bayramı umuttur'

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.04.2024 - 14:23, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:23
 

'Ramazan Bayramı umuttur'

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanan mesajda, "Başta Antalyalı hemşehrilerimiz ve kentimizi teşrif edecek olan kişiler olmak üzere, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum" dedi.

haberimizvar.net- Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanan mesaj Vali Hulusi Şahin, "Sofralarımızı ve gönüllerimizi bereketlendiren Ramazan Ayı'nı geride bırakıp Ramazan Bayramı'nın heyecanını şimdi hep birlikte paylaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın milletimizin inanç ikliminde özel bir yeri vardır. Ramazan Bayramı umuttur, olgunluktur, barıştır, paylaşmanın getirdiği berekettir. Ramazan Ayı'nın bize hatırlattığı birlik, hoşgörü ve diğerkâmlığı, önce Ramazan Bayramı'na sonradan ise ömrümüzün geri dahilna taşımaya gayret edelim. temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. Bayramda görev yapabileceği kamu sağlığına kolaylıklar dileyen Vali Şahin, şunları kaydetti: "Değerlerimizi yaşatarak ağız tadıyla, huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmemiz için askerimiz, polisimiz, sağlıkçılarımız başta olmak üzere tüm kurumlarımızla, ekiplerimizle görevimizin başında olacağız. dikkatli olmalarını; trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, özellikle Antalyalı hemşehrilerimiz ve kentimizi teşrif edecek olan vatandaşlar olmak üzere, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle takip ediyorum." 
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanan mesajda, "Başta Antalyalı hemşehrilerimiz ve kentimizi teşrif edecek olan kişiler olmak üzere, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum" dedi.

haberimizvar.net-  Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanan mesaj Vali Hulusi Şahin, "Sofralarımızı ve gönüllerimizi bereketlendiren Ramazan Ayı'nı geride bırakıp Ramazan Bayramı'nın heyecanını şimdi hep birlikte paylaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın milletimizin inanç ikliminde özel bir yeri vardır. Ramazan Bayramı umuttur, olgunluktur, barıştır, paylaşmanın getirdiği berekettir. Ramazan Ayı'nın bize hatırlattığı birlik, hoşgörü ve diğerkâmlığı, önce Ramazan Bayramı'na sonradan ise ömrümüzün geri dahilna taşımaya gayret edelim. temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bayramda görev yapabileceği kamu sağlığına kolaylıklar dileyen Vali Şahin, şunları kaydetti:

"Değerlerimizi yaşatarak ağız tadıyla, huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmemiz için askerimiz, polisimiz, sağlıkçılarımız başta olmak üzere tüm kurumlarımızla, ekiplerimizle görevimizin başında olacağız. dikkatli olmalarını; trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, özellikle Antalyalı hemşehrilerimiz ve kentimizi teşrif edecek olan vatandaşlar olmak üzere, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle takip ediyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.