Saatte 253 km hızla Antalya'yı vuracak!

GÜNDEM 07.09.2023 - 11:18, Güncelleme: 07.09.2023 - 11:18
 

Saatte 253 km hızla Antalya'yı vuracak!

Akdeniz, Marmara ve Ege'de kırmızı alarm verildi. Felaket adım adım yaklaşıyor. Meteoroloji tarih vererek o illeri tek tek uyardı. Taş taş üstüne kalmayacak. Herkes önlemini alsın. İşte meteorolojinin o uyarıları…

haberimizvar.net- Türkiye'de hava durulmak bilmiyor. Sıcak havaların ardından yağışlar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. İstanbul, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya’da alarmlar çalarken uzman isimler felakete karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü o tarihi işaret ederek felaketin yakın olduğunu duyurdu. İşte meteorolojinin o uyarıları… EYLÜL AYI FELAKET AYI OLACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar yakından takip ediliyor. Uzmanlar tarafından bas bas bağırılan Akdeniz Kasırgası adım adım Türkiye'ye yaklaşıyor.Meteoroloji kasırganın modellerde görülmeye başladığını ifade ederek özellikle Akdeniz Bölgesi için uyarılarda bulundu.  Hareketli dakikalara hazırlıklı olunması gerektiği belirtilerek gelişmelerin yakından takip edildiği duyuruldu. 9- 11 Eylül tarihleri arasında kasırganın vuracağı rotalarda bir bir açıklandı. Hava Forum’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte duyurulan rotanın içerisinde İtalya, Yunanistan ve Türkiye yer alıyor. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir: “Daha önce bahsettiğimiz Akdeniz Kasırgası meteorolojik modellerde gözükmeye devam ediyor. Akdeniz, hareketli bir Eylül ve Ekim'e hazır ! Gelişmeleri takip ediyoruz. 9-11 Eylül muhtemel rota masasında biz de varız: A) İtalya B) Yunanistan C) Türkiye”
Akdeniz, Marmara ve Ege'de kırmızı alarm verildi. Felaket adım adım yaklaşıyor. Meteoroloji tarih vererek o illeri tek tek uyardı. Taş taş üstüne kalmayacak. Herkes önlemini alsın. İşte meteorolojinin o uyarıları…

haberimizvar.net- Türkiye'de hava durulmak bilmiyor. Sıcak havaların ardından yağışlar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. İstanbul, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya’da alarmlar çalarken uzman isimler felakete karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü o tarihi işaret ederek felaketin yakın olduğunu duyurdu. İşte meteorolojinin o uyarıları…

EYLÜL AYI FELAKET AYI OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar yakından takip ediliyor. Uzmanlar tarafından bas bas bağırılan Akdeniz Kasırgası adım adım Türkiye'ye yaklaşıyor.Meteoroloji kasırganın modellerde görülmeye başladığını ifade ederek özellikle Akdeniz Bölgesi için uyarılarda bulundu. 

Hareketli dakikalara hazırlıklı olunması gerektiği belirtilerek gelişmelerin yakından takip edildiği duyuruldu. 9- 11 Eylül tarihleri arasında kasırganın vuracağı rotalarda bir bir açıklandı. Hava Forum’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte duyurulan rotanın içerisinde İtalya, Yunanistan ve Türkiye yer alıyor. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Daha önce bahsettiğimiz Akdeniz Kasırgası meteorolojik modellerde gözükmeye devam ediyor. Akdeniz, hareketli bir Eylül ve Ekim'e hazır ! Gelişmeleri takip ediyoruz.
9-11 Eylül muhtemel rota masasında biz de varız:
A) İtalya
B) Yunanistan
C) Türkiye”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.