Şahin'den AKP'lilere çağrı: GELİN KİRALARA BİRLİKTE BAKALIM

GÜNDEM 09.06.2022 - 10:43, Güncelleme: 09.06.2022 - 10:43
 

Şahin'den AKP'lilere çağrı: GELİN KİRALARA BİRLİKTE BAKALIM

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP'lilere, "Antalya'daki kira artışlarını gelin birlikte araştıralım" çağrısı yaptı

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP'lilere, "Antalya'daki kira artışlarını gelin birlikte araştıralım" çağrısı yaptı.  Şahin açıklamasında, "Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından 1 Temmuz 2023'e kadar yenilenecek kira sözleşmelerinde artışın bir önceki yılın %25'ini geçemeyeceği açıklandı. Bu saçma sapan düzenlenmeden sonra ev fiyatları daha da arttı! Sosyal medyada fırtınalar koptu. Çözüm diye ortaya sundukları reçete baştan aşağı rezillik. Enflasyonun 3 haneli rakamları aşıp rekorlar kırdığı, benzine geçen seneden bugüne yüzde 250 zam yapıldığı, elektrik doğalgaz fiyatların uçup zirveyi gördüğü bir ortamda bu düzenleme mi insanlara nefes aldıracak" dedi. Şahin açıklamasına şöyle devam etti: "Madem eliniz bu kadar güçlü diğer kalemlerde de benzer bir uygulamaya gidin. Yerse... Öte yandan Türkiye'de kira artış rekorunda zirve Muratpaşa'nın oldu. Artış oranı yüzde 411! Konut satış ve kiralamalarda en çok tıklanan bir siteye göre Muratpaşa'da 1689 kiralık daire var. Ev arkadaşı ya da oda kiralayanlar hariç asgari ücrete kiralanabilecek daire sayısı 38. Muratpaşa'daki komşularımıza bu eziyeti çektiren, memleketi bu hale getiren basiretsiz, beceriksiz, talancı saray rejimine yazıklar olsun! AKP'li siyasetçilere çağrımızdır: Yüreğiniz varsa çıkalım sokağa kira fiyatlarının ne hale geldiğini birlikte görelim"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP'lilere, "Antalya'daki kira artışlarını gelin birlikte araştıralım" çağrısı yaptı

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP'lilere, "Antalya'daki kira artışlarını gelin birlikte araştıralım" çağrısı yaptı.  Şahin açıklamasında, "Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından 1 Temmuz 2023'e kadar yenilenecek kira sözleşmelerinde artışın bir önceki yılın %25'ini geçemeyeceği açıklandı. Bu saçma sapan düzenlenmeden sonra ev fiyatları daha da arttı! Sosyal medyada fırtınalar koptu. Çözüm diye ortaya sundukları reçete baştan aşağı rezillik. Enflasyonun 3 haneli rakamları aşıp rekorlar kırdığı, benzine geçen seneden bugüne yüzde 250 zam yapıldığı, elektrik doğalgaz fiyatların uçup zirveyi gördüğü bir ortamda bu düzenleme mi insanlara nefes aldıracak" dedi.

Şahin açıklamasına şöyle devam etti: "Madem eliniz bu kadar güçlü diğer kalemlerde de benzer bir uygulamaya gidin. Yerse... Öte yandan Türkiye'de kira artış rekorunda zirve Muratpaşa'nın oldu. Artış oranı yüzde 411! Konut satış ve kiralamalarda en çok tıklanan bir siteye göre Muratpaşa'da 1689 kiralık daire var. Ev arkadaşı ya da oda kiralayanlar hariç asgari ücrete kiralanabilecek daire sayısı 38. Muratpaşa'daki komşularımıza bu eziyeti çektiren, memleketi bu hale getiren basiretsiz, beceriksiz, talancı saray rejimine yazıklar olsun! AKP'li siyasetçilere çağrımızdır: Yüreğiniz varsa çıkalım sokağa kira fiyatlarının ne hale geldiğini birlikte görelim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.