Şahin'den destek çağrısı

SİYASET 22.02.2024 - 15:42, Güncelleme: 22.02.2024 - 17:30
 

Şahin'den destek çağrısı

CHP Genel Merkezi'nin talimatıyla Antalya İl Başkanı Nail Kamacı tarafından görevinden alınan Muratpaşa İlçe eski Başkanı Hasan Şahin, CHP Belediye Başkan Adaylarına destek çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi onaylı Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinde 3 değişiklik yaparak krize yol açan ve genel merkezin talimatıyla CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı tarafından görevinden alınan Muratpaşa İlçe eski Başkanı Hasan Şahin, Belediye Başkan adaylarına destek çağrısı yaptı. Oğlu ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nden fotoğraf paylaşımı yapan Şahin, sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaptı. Hasan Şahin, paylaşımında, "Partimizin Koordinasyon Merkezi'nde oğlumla beraber bir nefer olarak çalışmaya devam ediyoruz. Tüm dostlarımızı CHP Belediye Başkan Adaylarımıza desteğe ve çalışmaya davet ediyorum. Selam olsun" ifadelerini kullandı.
CHP Genel Merkezi'nin talimatıyla Antalya İl Başkanı Nail Kamacı tarafından görevinden alınan Muratpaşa İlçe eski Başkanı Hasan Şahin, CHP Belediye Başkan Adaylarına destek çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi onaylı Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinde 3 değişiklik yaparak krize yol açan ve genel merkezin talimatıyla CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı tarafından görevinden alınan Muratpaşa İlçe eski Başkanı Hasan Şahin, Belediye Başkan adaylarına destek çağrısı yaptı. Oğlu ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nden fotoğraf paylaşımı yapan Şahin, sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaptı.

Hasan Şahin, paylaşımında, "Partimizin Koordinasyon Merkezi'nde oğlumla beraber bir nefer olarak çalışmaya devam ediyoruz. Tüm dostlarımızı CHP Belediye Başkan Adaylarımıza desteğe ve çalışmaya davet ediyorum. Selam olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.