Salıcı geliyor

SİYASET 20.04.2021 - 20:24, Güncelleme: 20.04.2021 - 20:25
 

Salıcı geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yarın (Çarşamba) Antalya’ya gelerek bir dizi ziyarette bulunacak

haberimizvar.net CHP İl Başkanlığı’na Nuri Cengiz’in atanmasının ardından Genel Merkez tarafından Antalya’ya ilk ziyaret Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından yapılacak. Saat 10’da başlayacak programda Salıcı öncelikle il örgütünü ziyaret edecek. Daha sonra AKM’ye geçecek olan Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, burada belediye başkanları ve ilçe başkanları ile ayrı ayrı görüşecek.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yarın (Çarşamba) Antalya’ya gelerek bir dizi ziyarette bulunacak

haberimizvar.net

CHP İl Başkanlığı’na Nuri Cengiz’in atanmasının ardından Genel Merkez tarafından Antalya’ya ilk ziyaret Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından yapılacak. Saat 10’da başlayacak programda Salıcı öncelikle il örgütünü ziyaret edecek. Daha sonra AKM’ye geçecek olan Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, burada belediye başkanları ve ilçe başkanları ile ayrı ayrı görüşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.