Şampiyonlardan Vali Karaloğlu'na ziyaret

SPOR 11.09.2019 - 12:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şampiyonlardan Vali Karaloğlu'na ziyaret

Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonu Zehra Doğan, Makaralı Yay Genç Bayanlar Ferdi Dünya 2'ncisi İpek Tomruk ve Gençler 60 kilo Plaj Güreşi Dünya Şampiyonu Zeynep Yıldırım, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti

haberimizvar.net Antalya Valiliği'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Münir Karaloğlu, başarılı sporcuları tebrik etti. Sporda kadınların başarısının arttığına dikkati çeken Vali Karaloğlu, "Antalya'da gençlere yönelik çok önemli spor faaliyetleri gerçekleştiriliyor. 10 bin kişilik salonumuz sporcu fabrikası gibi. 15 ayrı salonda günün her saatinde farklı branşlarda gençlerimiz eğitiliyor. Gençlerimize dönük yapılan tesislerin meyvesini alıyoruz. 2 yılda binlerce sporcu yetişti. Amacımız sadece gençlerin madalya alması değil ruhen ve bedenen sağlıklı yaşaması. Kötü alışkanlıklardan uzak durması için zamanlarını sporla geçirmeleri çok önemli" diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da yetişen sporcu sayısının son yıllarda arttığına dikkati çekti. Çok sayıda branşta sporcuların uluslararası müsabakalarda madalya kazandığını anlatan Hacıcaferoğlu, "2020 Tokyo Olimpiyatlarında en az 2 branşta Antalya'mızdan sporcuların mücadele etmesini hedefliyoruz" dedi. Ziyaret sonrasında Vali Karaloğlu, şampiyon sporculara altın hediye etti.            
Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonu Zehra Doğan, Makaralı Yay Genç Bayanlar Ferdi Dünya 2'ncisi İpek Tomruk ve Gençler 60 kilo Plaj Güreşi Dünya Şampiyonu Zeynep Yıldırım, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti

haberimizvar.net Antalya Valiliği'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Münir Karaloğlu, başarılı sporcuları tebrik etti. Sporda kadınların başarısının arttığına dikkati çeken Vali Karaloğlu, "Antalya'da gençlere yönelik çok önemli spor faaliyetleri gerçekleştiriliyor. 10 bin kişilik salonumuz sporcu fabrikası gibi. 15 ayrı salonda günün her saatinde farklı branşlarda gençlerimiz eğitiliyor. Gençlerimize dönük yapılan tesislerin meyvesini alıyoruz. 2 yılda binlerce sporcu yetişti. Amacımız sadece gençlerin madalya alması değil ruhen ve bedenen sağlıklı yaşaması. Kötü alışkanlıklardan uzak durması için zamanlarını sporla geçirmeleri çok önemli" diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da yetişen sporcu sayısının son yıllarda arttığına dikkati çekti. Çok sayıda branşta sporcuların uluslararası müsabakalarda madalya kazandığını anlatan Hacıcaferoğlu, "2020 Tokyo Olimpiyatlarında en az 2 branşta Antalya'mızdan sporcuların mücadele etmesini hedefliyoruz" dedi. Ziyaret sonrasında Vali Karaloğlu, şampiyon sporculara altın hediye etti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.