Seçim startını Antalya’dan verdi
Seçim startını Antalya’dan verdi
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’ya geldi. Üstün burada düzenlediği basın toplantısında , "6'lı masanın en güçlü partisi biziz" dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’ya geldi. Üstün burada düzenlediği basın toplantısında , "6'lı masanın en güçlü partisi biziz" dedi.
haberimizvar.net- Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, seçim hazırlıkları kapsamında çalışmalar yapmak üzere Antalya'ya geldi. İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyen Üstün, gündem değerlendirmesi yaptı. Konuşmasının büyük bölümünde hükümeti eleştiren Üstün, "Seçimden önce son yaz mevsimini yaşıyoruz. Gelecek kadrolu sahada çalışma yapıyor. Her gittiğimiz yerde AKP'nin ülkeyi 20 sene geriye götürdüğü manzara ile karşılaşıyoruz" dedi.
MASADA BİZ GÜÇLÜYÜZ
Altılı masa hakkında da değerlendirmelerde bulunan Üstün, "6'lı masada farklı görüşlerden temsilcilerin olması bence büyük bir kazanç. Bunun faydasını ileride göreceğiz. Ayrıca ben iddia ediyorum ki 6'lı masanın en güçlü partisi Gelecek Partisi'dir. Masada bizim elimiz güçlü. İktidara geldiğimizde ülkeyi siyaset ve demokrasi ile yöneteceğiz. Herkesi bir ve eşit göreceğiz. 85 milyonu ortak akılla yöneteceğiz. Siyasi etik yasası, kamu ihale yasası gibi ülkenin kaderini etkileyen yasaları şeffaf hale getireceğiz" diye konuştu.
SİYASETE DAMGA VURACAĞIZ
Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ise Antalya’nın 12 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 'Seçim için geçim' imza kampanyasına son sürat devam ettiklerini de belirten Demir, "Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Ben Yörük çocuğuyum. Torosları iyi bilirim. Bu seçimde Antalya siyasetine Gelecek Partisi damga vuracak. Gelecek Partisi tabiri caizse nadide bir tomurcuk gül gibi demokrasi kültürünün bağrında yerini almıştır. Antalya’da bunun en önemli göstergelerinden birini yaşamaktayız." şeklinde konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.