Senfoniden piyano keyfi

KÜLTÜR 23.01.2022 - 14:24, Güncelleme: 23.01.2022 - 14:24
 

Senfoniden piyano keyfi

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), klasik müzik severlere piyano keyfi yaşattı.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı şef Cem Mansur yönetti, piyanist ve eğitimci Gökhan Aybulus'ta solist sanatçı olarak sahnedeki yerini aldı. Piyanist Gökhan Aybulus, piyanosuyla dünyaca ünlü besteci S.Rahmaninov'un piyano için yazdığı 'No.1' adlı konçertosunu seslendirdi. Aybulus'a orkestra eşlik etti. Keyifli bir akşam yaşayan müzik severler, solist sanatçı Gökhan Aybulus'u, orkestrayı konser sonrası alkış yağmuruna tuttu. 
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), klasik müzik severlere piyano keyfi yaşattı.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı şef Cem Mansur yönetti, piyanist ve eğitimci Gökhan Aybulus'ta solist sanatçı olarak sahnedeki yerini aldı. Piyanist Gökhan Aybulus, piyanosuyla dünyaca ünlü besteci S.Rahmaninov'un piyano için yazdığı 'No.1' adlı konçertosunu seslendirdi. Aybulus'a orkestra eşlik etti.


Keyifli bir akşam yaşayan müzik severler, solist sanatçı Gökhan Aybulus'u, orkestrayı konser sonrası alkış yağmuruna tuttu. 
ANTALYA DEVLET SENFONI ORKESTRASI (ADSO), KLASIK MUZIK SEVERLERE PIYANO KEYFI YASATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.