Serik Belediyesi’nden VERESİYE NİKAH

GÜNDEM 29.01.2020 - 12:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Serik Belediyesi’nden VERESİYE NİKAH

Serik Belediyesi nikahlarını kıydığı çiftlere aradan 2-3 yıl geçtikten sonra SMS atarak nikah masrafı olan 154,84 TL’yi tahsil etmeye çalışıyor.

haberimizvar.net-Serik Belediyesi bir ilke imza attı. 2-3 yıl önce belediyede nikah kıydıran çiftlere belediyeden gelen mesajda 154,84 TL’lik borcun ödeme uyarısı yapılıyor. Belediyeden SMS alan çiftler, Serik Belediyesi’ne ‘ne borcu?’ diye sorduklarında ‘şu tarihte nikah kıydırmışsınız. Bu nedenle belediyeye borcunuz var’ yanıtını alınca, şaşkınlığını gizleyemiyor. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Konuyu sosyal medya taşıyan gazeteci Ali Karataç, konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu:  “Serik Belediyesi Nikah Memurluğu’nda neler oluyor? Bu güne kadar hiç duyulmamış, hiçbir belediyede benzeri veya örneğine rastlanan bir durum ile karşı karşıyayız anlaşılan. Serik Belediyesi tarafından 2 veya 3 yıl önce evlenmiş ve çora çocuğa karışmış evli çiftlerimize 2020 yılı itibari ile SMS gönderilerek para talep ediliyor. SMS gelen vatandaşlar borçlarının neyden kaynaklandığını öğrenmek için Serik Belediyesi'ne gittiklerinde ise borcun nikah kıyma borcu olduğunu öğreniyorlar. Sayın Aputkan!.. Belediyeler veresiye nikah kıymaya ne zaman başlamış? Hiç bir belediyede uygulanmayan veresiye nikah kıyma işlemi Serik Belediyesi’nde nasıl uygulanmış? Veya nikah memuru tarafından Serik Belediyesi dolandırıldı mı?”    
Serik Belediyesi nikahlarını kıydığı çiftlere aradan 2-3 yıl geçtikten sonra SMS atarak nikah masrafı olan 154,84 TL’yi tahsil etmeye çalışıyor.

haberimizvar.net-Serik Belediyesi bir ilke imza attı. 2-3 yıl önce belediyede nikah kıydıran çiftlere belediyeden gelen mesajda 154,84 TL’lik borcun ödeme uyarısı yapılıyor. Belediyeden SMS alan çiftler, Serik Belediyesi’ne ‘ne borcu?’ diye sorduklarında ‘şu tarihte nikah kıydırmışsınız. Bu nedenle belediyeye borcunuz var’ yanıtını alınca, şaşkınlığını gizleyemiyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Konuyu sosyal medya taşıyan gazeteci Ali Karataç, konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: 

“Serik Belediyesi Nikah Memurluğu’nda neler oluyor?

Bu güne kadar hiç duyulmamış, hiçbir belediyede benzeri veya örneğine rastlanan bir durum ile karşı karşıyayız anlaşılan. Serik Belediyesi tarafından 2 veya 3 yıl önce evlenmiş ve çora çocuğa karışmış evli çiftlerimize 2020 yılı itibari ile SMS gönderilerek para talep ediliyor. SMS gelen vatandaşlar borçlarının neyden kaynaklandığını öğrenmek için Serik Belediyesi'ne gittiklerinde ise borcun nikah kıyma borcu olduğunu öğreniyorlar.

Sayın Aputkan!..

Belediyeler veresiye nikah kıymaya ne zaman başlamış? Hiç bir belediyede uygulanmayan veresiye nikah kıyma işlemi Serik Belediyesi’nde nasıl uygulanmış? Veya nikah memuru tarafından Serik Belediyesi dolandırıldı mı?”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.