Serik’te kreş kayıtları devam ediyor

YEREL 23.03.2021 - 17:13, Güncelleme: 23.03.2021 - 17:13
 

Serik’te kreş kayıtları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalyalı çocukların geleceğine yönelik yatırımları devam ediyor. Son olarak Serik’te modern bir kreş açılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde kayıtlar 22 Mart pazartesi başlayıp, 2 Nisan cuma gününe kadar devam edecektir. 4-6 yaş grubu çocuk sahibi aileler ön kayıt başvuruları için gerekli bilgiyi Büyükşehir hizmet birimine ait 725 40 44 nolu telefondan ulaşabilecek. Başvurular elden alınacak. Kreş sabah 8.00 ile 18.00 saatleri arası açık olacaktır.  CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ilçemize yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kreş açtı. Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne kayıtlarımız 22 Mart Pazartesi günü başlayıp, 2 Nisan Cuma gününe kadar devam edecektir. Kreşimizde 4-6 yaş grubu çocuklarımız eğitim görecektir. Bütün vatandaşlarımız kreşimize başvuru yapabilirler.  Büyükşehir’imizin çalışmaları hız kesmeden ilçemize devam edecektir.”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalyalı çocukların geleceğine yönelik yatırımları devam ediyor. Son olarak Serik’te modern bir kreş açılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde kayıtlar 22 Mart pazartesi başlayıp, 2 Nisan cuma gününe kadar devam edecektir. 4-6 yaş grubu çocuk sahibi aileler ön kayıt başvuruları için gerekli bilgiyi Büyükşehir hizmet birimine ait 725 40 44 nolu telefondan ulaşabilecek. Başvurular elden alınacak. Kreş sabah 8.00 ile 18.00 saatleri arası açık olacaktır. 

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ilçemize yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kreş açtı. Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne kayıtlarımız 22 Mart Pazartesi günü başlayıp, 2 Nisan Cuma gününe kadar devam edecektir. Kreşimizde 4-6 yaş grubu çocuklarımız eğitim görecektir. Bütün vatandaşlarımız kreşimize başvuru yapabilirler.  Büyükşehir’imizin çalışmaları hız kesmeden ilçemize devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.