Serik'te muhtarlar Günü kutlandı

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 19.10.2023 - 11:05, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:05
 

Serik'te muhtarlar Günü kutlandı

Antalya'nın Serik ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Barçın, yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Her yıl 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Barçın, muhtarların mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstlendiğini belirtti. Törene Kaymakam Cemal Şahin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile muhtarlar katıldı.
Antalya'nın Serik ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Barçın, yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Her yıl 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak kutlandığını hatırlatan Barçın, muhtarların mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstlendiğini belirtti.

Törene Kaymakam Cemal Şahin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, siyasi partilerin ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.