Sokak köpekleri zehirleniyor

YEREL 04.07.2021 - 15:54, Güncelleme: 04.07.2021 - 15:54
 

Sokak köpekleri zehirleniyor

Akseki’de bir haftadır sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğünü söyleyen mahalle sakinleri, konuyla ilgili inceleme başlatılmasını istedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Akseki ilçesinde sokak hayvanlarının zehirlendiğini öne süren mahalle sakinleri, olayla ilgili inceleme başlatılmasını istedi. Akseki’ye bağlı Demirciler Mahallesi’nde sokakta yaşayan kedi ve köpekleri ölü halde bulduklarını söyleyen mahalle sakinleri, hayvanların son bir haftada zehirlendiğini iddia ederek, yetkililerin konuyla ilgili inceleme başlatmasını talep etti. ANNE KÖPEK ADLİ TIBBA GÖNDERİLDİ Bir haftadır birçoğu köpek olmak üzere çok sayıda sokak hayvanının zehirlendiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Nadide Topbaş, “Ben bakmış olduğum sokak hayvanını zehirlendiğine dair rapor almak için Konya’ya adli tıpa gönderdim. Doğum yapmıştı, ne yazık ki yavruları öksüz kaldı. Yetkililerden açıklama bekliyoruz, ama yetkililer çok bariz bir şekilde susuyorlar ve hayvanları kimin zehirlediğiyle alakalı hiçbir açıklama yapmıyorlar, bir vatandaş ve hayvansever olarak açıklama bekliyorum” dedi. KEDİ VE KÖPEKLERİ ZEHİRLEMİŞLER Mehmet Karabacak da, “Hayvanlarla ilgili telefonuma bir mesaj geldi. Köpeklerin zehirlenmiş olduklarını duydum, Akseki’ye gittim. Bahsetmiş oldukları 3 köpek yavrusunun annesi ölmüş, yavrular tek başlarına kalmış. Köyümden bunlara bakmaya geldim. Annesi zehirlenmiş, bu 3 yavru da annesiz kalmış. Elimden geldiği müddetçe bunlara bakacağım. Kedi ve köpekleri zehirlemişler, içler acısı bir durum. Çok üzüldüm, yazık olmuş” diye konuştu. 
Akseki’de bir haftadır sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğünü söyleyen mahalle sakinleri, konuyla ilgili inceleme başlatılmasını istedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Akseki ilçesinde sokak hayvanlarının zehirlendiğini öne süren mahalle sakinleri, olayla ilgili inceleme başlatılmasını istedi. Akseki’ye bağlı Demirciler Mahallesi’nde sokakta yaşayan kedi ve köpekleri ölü halde bulduklarını söyleyen mahalle sakinleri, hayvanların son bir haftada zehirlendiğini iddia ederek, yetkililerin konuyla ilgili inceleme başlatmasını talep etti.

ANNE KÖPEK ADLİ TIBBA GÖNDERİLDİ

Bir haftadır birçoğu köpek olmak üzere çok sayıda sokak hayvanının zehirlendiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Nadide Topbaş, “Ben bakmış olduğum sokak hayvanını zehirlendiğine dair rapor almak için Konya’ya adli tıpa gönderdim. Doğum yapmıştı, ne yazık ki yavruları öksüz kaldı. Yetkililerden açıklama bekliyoruz, ama yetkililer çok bariz bir şekilde susuyorlar ve hayvanları kimin zehirlediğiyle alakalı hiçbir açıklama yapmıyorlar, bir vatandaş ve hayvansever olarak açıklama bekliyorum” dedi.

KEDİ VE KÖPEKLERİ ZEHİRLEMİŞLER

Mehmet Karabacak da, “Hayvanlarla ilgili telefonuma bir mesaj geldi. Köpeklerin zehirlenmiş olduklarını duydum, Akseki’ye gittim. Bahsetmiş oldukları 3 köpek yavrusunun annesi ölmüş, yavrular tek başlarına kalmış. Köyümden bunlara bakmaya geldim. Annesi zehirlenmiş, bu 3 yavru da annesiz kalmış. Elimden geldiği müddetçe bunlara bakacağım. Kedi ve köpekleri zehirlemişler, içler acısı bir durum. Çok üzüldüm, yazık olmuş” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.