Son çırpınış

SİYASET 25.12.2023 - 14:04, Güncelleme: 25.12.2023 - 14:04
 

Son çırpınış

AKP'li Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, siyaset kulislerinde ve kamuoyunda yeniden aday gösterilmeyeceği yolundaki söylentiler üzerine son çırpınış olarak çareyi ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanını yanına alarak lüks makam aracı ile Ankara'ya gitmekte buldu.

haberimizvar.net- KULİS HABER- AK Parti'de nefeslerin tutulduğu, belediye başkan adaylarının açıklanmasına sayılı günlerin kaldığı süreçte, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in yeniden gösterilmeyeceği kulislerde konuşuluyor.  Aksu Belediyesi'nde yaşanan arazi yolsuzluğu, yasaların arkasından dolanarak yapılan arsa satışı iddiaları, bazı firmaların kayrılması, kaçak inşaatlara göz yumulması gibi çok sayıda şaibeli işe karıştığı iddia edilen Başkan Halil Şahin, lüks makam aracına kurularak, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Coşgun'la birlikte Ankara’nın yolunu tuttu. AK Parti Genel Merkezi'nin gözden çıkardığı iddia edilen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti'nin Aksulu başkanlarının Ankara yolculuğu siyasi kulislerde son çırpınış, son çare olarak yorumlandı.   Ankara yolculuğunun fotoğrafını Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, sosyal medya hesabından paylaştı.  
AKP'li Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, siyaset kulislerinde ve kamuoyunda yeniden aday gösterilmeyeceği yolundaki söylentiler üzerine son çırpınış olarak çareyi ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanını yanına alarak lüks makam aracı ile Ankara'ya gitmekte buldu.

haberimizvar.net- KULİS HABER- AK Parti'de nefeslerin tutulduğu, belediye başkan adaylarının açıklanmasına sayılı günlerin kaldığı süreçte, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in yeniden gösterilmeyeceği kulislerde konuşuluyor. 

Aksu Belediyesi'nde yaşanan arazi yolsuzluğu, yasaların arkasından dolanarak yapılan arsa satışı iddiaları, bazı firmaların kayrılması, kaçak inşaatlara göz yumulması gibi çok sayıda şaibeli işe karıştığı iddia edilen Başkan Halil Şahin, lüks makam aracına kurularak, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Coşgun'la birlikte Ankara’nın yolunu tuttu. AK Parti Genel Merkezi'nin gözden çıkardığı iddia edilen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti'nin Aksulu başkanlarının Ankara yolculuğu siyasi kulislerde son çırpınış, son çare olarak yorumlandı.  
Ankara yolculuğunun fotoğrafını Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.