Taksicilere sağduyu çağrısı

GÜNDEM 26.12.2023 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:55
 

Taksicilere sağduyu çağrısı

Antalyalı taksiciler ile korsan çalışanlar arasında yaşanan ve 3 kişinin gözaltına alınmasına kadar uzanan olaylar üzerine Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalyalı taksici esnafına seslenerek, sağduyu çağrısı yaptı. Alkan, "Haklı mücadelemizi yaparken esnafın adını karalayıcı davranışlardan uzak duralım" dedi..

haberimizvar.net- Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 2 taksici, korsan olduğu şüphesiyle bir minibüsün önünü keserek, tehditler savurdu. Kameralara kaydedilen o anlar tepki toplarken Antalya Emniyet Müdürlüğü ise harekete geçti. 2 taksicinin yakalandığı ve haklarında adli işlem başlatıldığını duyuran Emniyet Müdürlüğü, minibüsün ise korsan olmadığını evrakların tam olduğunu açıkladı. Yaşanılan olayın ardından bir açıklamada Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’dan geldi. Başkan Alkan yaptığı açıklamada taksicilere, “Haklı mücadelemizi yaparken esnafın adını karalayıcı davranışlardan uzak duralım” diyerek seslendi. Korsan taşımacılık faaliyetlerinin çözümünün Emniyet Müdürlüğü nezdinde yapıldığını belirten Başkan Alkan şunları kaydetti: “İlimizde Korsan Taşımacılık faaliyetinde bulunmak yönetmelik gereği yasal değildir.  Sorunun çözümü için Odamız hukuki ve yasal başvurularını Emniyet Müdürlüğü nezdinde yapmakta olup bu konuda gerekli çalışmalar devam etmektedir. Legal yolların dışına çıkarak esnafımıza yakışmayan yol kesme, ön alma, tehdit etme, seyahat hakkını engelleme, araç anahtarı alma gibi hukuksuz davranışlar suç teşkil etmektedir. Bu gibi nahoş durumlara izin vermeyelim, haklı mücadelemizi yaparken esnafın adını karalayıcı davranışlardan uzak duralım.”
Antalyalı taksiciler ile korsan çalışanlar arasında yaşanan ve 3 kişinin gözaltına alınmasına kadar uzanan olaylar üzerine Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalyalı taksici esnafına seslenerek, sağduyu çağrısı yaptı. Alkan, "Haklı mücadelemizi yaparken esnafın adını karalayıcı davranışlardan uzak duralım" dedi..

haberimizvar.net- Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 2 taksici, korsan olduğu şüphesiyle bir minibüsün önünü keserek, tehditler savurdu. Kameralara kaydedilen o anlar tepki toplarken Antalya Emniyet Müdürlüğü ise harekete geçti. 2 taksicinin yakalandığı ve haklarında adli işlem başlatıldığını duyuran Emniyet Müdürlüğü, minibüsün ise korsan olmadığını evrakların tam olduğunu açıkladı. Yaşanılan olayın ardından bir açıklamada Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’dan geldi. Başkan Alkan yaptığı açıklamada taksicilere, “Haklı mücadelemizi yaparken esnafın adını karalayıcı davranışlardan uzak duralım” diyerek seslendi.

Korsan taşımacılık faaliyetlerinin çözümünün Emniyet Müdürlüğü nezdinde yapıldığını belirten Başkan Alkan şunları kaydetti:

“İlimizde Korsan Taşımacılık faaliyetinde bulunmak yönetmelik gereği yasal değildir.  Sorunun çözümü için Odamız hukuki ve yasal başvurularını Emniyet Müdürlüğü nezdinde yapmakta olup bu konuda gerekli çalışmalar devam etmektedir.

Legal yolların dışına çıkarak esnafımıza yakışmayan yol kesme, ön alma, tehdit etme, seyahat hakkını engelleme, araç anahtarı alma gibi hukuksuz davranışlar suç teşkil etmektedir. Bu gibi nahoş durumlara izin vermeyelim, haklı mücadelemizi yaparken esnafın adını karalayıcı davranışlardan uzak duralım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.