Tamince’ye ‘şaşkın ördek’ dedi

GÜNDEM 22.09.2019 - 15:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tamince’ye ‘şaşkın ördek’ dedi

“Hakkımda tersinden FETÖ borsası işletiliyor” diyen Fettah Tamince’ye cevap veren Osman Kaçmaz, “Şaşkın ördek, bizi kirli paranla satın alamazsın” dedi. Avukat Nizamettin Sağır da, “Milletin canına kastettiğin için seninle uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİMİZ VAR – Adalet Bakanlığı’nın FETÖ iddialarıyla ilgili hakkında verilen ‘takipsizlik’ kararının bozulması için Yargıtay’a başvurduğu işadamı Fettah Tamince’nin “Birileri benimle uğraşıyor. Tehdit ediliyorum. Hakkımda tersinden FETÖ borsası işletiliyor” türünden açıklamalarına emekli hakim Osman Kaçmaz’dan tepki geldi. Adalet Bakanlığı’nın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na soruşturmanın genişletilmesi ve takipsizlik kararının kaldırılması için başvurduğu şikayet dosyasının müştekilerinden olan Kaçmaz, Tamince’nin sözlerine karşı, “Kirli paranla satın alamayacağın şerefli insanların olduğunu görünce şaşkınlığa düşen ördek; şaşkın ördek geri geri yüzermiş” ifadelerini kullandı. ‘SEN MİLLETİN CANINA KASTETTİN’ Tamince hakkında yargı yolunun açılması için başvurulan dosyanın avukatı olan İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkanı avukat Nizamettin Sağır da Tamince’ye, “Benimle niye uğraşıyorlar diye hayali gerekçeler yaratmaya çalışan şahıs… Sen Türk milletinin canına, Türkiye Cumhuriyetinin varlığına kasteden terör örgütünü destekleyip büyütenlerden ve kul hakkı yemeyi alışkanlık haline getirenlerden birisi olduğundan, adalet adına uğraşıyorlar” diye cevap verdi.  İLGİLİ LİNK
“Hakkımda tersinden FETÖ borsası işletiliyor” diyen Fettah Tamince’ye cevap veren Osman Kaçmaz, “Şaşkın ördek, bizi kirli paranla satın alamazsın” dedi. Avukat Nizamettin Sağır da, “Milletin canına kastettiğin için seninle uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİMİZ VAR – Adalet Bakanlığı’nın FETÖ iddialarıyla ilgili hakkında verilen ‘takipsizlik’ kararının bozulması için Yargıtay’a başvurduğu işadamı Fettah Tamince’nin “Birileri benimle uğraşıyor. Tehdit ediliyorum. Hakkımda tersinden FETÖ borsası işletiliyor” türünden açıklamalarına emekli hakim Osman Kaçmaz’dan tepki geldi. Adalet Bakanlığı’nın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na soruşturmanın genişletilmesi ve takipsizlik kararının kaldırılması için başvurduğu şikayet dosyasının müştekilerinden olan Kaçmaz, Tamince’nin sözlerine karşı, “Kirli paranla satın alamayacağın şerefli insanların olduğunu görünce şaşkınlığa düşen ördek; şaşkın ördek geri geri yüzermiş” ifadelerini kullandı.

‘SEN MİLLETİN CANINA KASTETTİN’

Tamince hakkında yargı yolunun açılması için başvurulan dosyanın avukatı olan İYİ Parti Antalya Kurucu İl Başkanı avukat Nizamettin Sağır da Tamince’ye, “Benimle niye uğraşıyorlar diye hayali gerekçeler yaratmaya çalışan şahıs… Sen Türk milletinin canına, Türkiye Cumhuriyetinin varlığına kasteden terör örgütünü destekleyip büyütenlerden ve kul hakkı yemeyi alışkanlık haline getirenlerden birisi olduğundan, adalet adına uğraşıyorlar” diye cevap verdi. 

İLGİLİ LİNK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.