Tayyip Ağabey bana müdür yolladı

GÜNDEM 12.06.2021 - 00:52, Güncelleme: 12.06.2021 - 00:52
 

Tayyip Ağabey bana müdür yolladı

CHP milletvekilleri Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın cezaevinde ziyaret etmesinden dolayı kendisini hedef alan AKP’lilere seslenen Peker, “Ben Silivri’de yatarken Tayyip Ağabey Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürünü yanıma yollamıştı” dedi.

haberimizvar.net  Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, CHP’li milletvekillerinin kendisini cezaevinde ziyaret etmesini eleştiren ‘AK Troller’e cevap verdi. MHP’li milletvekillerinin de kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Peker,  “Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti. Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey” paylaşımında bulundu.   SAVCI DIŞARIDA BEKLİYORDU   Peker şunları yazdı: “Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi? Bu mal aktroller Koskoca Tayyip Erdoğan sana ceza tevkifevler genel müdürünü mü yollayacak diye beni tahrik ediyorlar. Ben TAYYİP AĞABEYİ tanıdığımda kendisi için o artık muhtar bile olamaz denen adamdı. Ben o dönemin de başbakanıyla yakındım. TAYYİP AĞABEYDEN ise herkes kaçıyordu”.   BU İŞİN SONU KÖTÜ BİTECEK   “Şu an bana kimse selam vermesin diye milleti tehdit ediyorlar ya, o zaman da TAYYİP AĞABEYE selam verenleri tehdit ediyorlardı. Ama biz o tarihte de adamlık yaptık, şimdi yanımızdan kaçan yavşaklar gibi kaçmadık. Aktrol müsünüz nesiniz oğlum işinize gidin. Bu işin sonu çok kötü bitecek. Beni gaza getirmeyin. Beni delirtmeyin (Bu işleri buraya kadar zaten sizin gibi itler getirdi)”. 
CHP milletvekilleri Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın cezaevinde ziyaret etmesinden dolayı kendisini hedef alan AKP’lilere seslenen Peker, “Ben Silivri’de yatarken Tayyip Ağabey Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürünü yanıma yollamıştı” dedi.

haberimizvar.net

 Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, CHP’li milletvekillerinin kendisini cezaevinde ziyaret etmesini eleştiren ‘AK Troller’e cevap verdi. MHP’li milletvekillerinin de kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Peker,  “Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti. Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey” paylaşımında bulundu.

 

SAVCI DIŞARIDA BEKLİYORDU

 

Peker şunları yazdı: “Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi? Bu mal aktroller Koskoca Tayyip Erdoğan sana ceza tevkifevler genel müdürünü mü yollayacak diye beni tahrik ediyorlar. Ben TAYYİP AĞABEYİ tanıdığımda kendisi için o artık muhtar bile olamaz denen adamdı. Ben o dönemin de başbakanıyla yakındım. TAYYİP AĞABEYDEN ise herkes kaçıyordu”.

 

BU İŞİN SONU KÖTÜ BİTECEK

 

“Şu an bana kimse selam vermesin diye milleti tehdit ediyorlar ya, o zaman da TAYYİP AĞABEYE selam verenleri tehdit ediyorlardı. Ama biz o tarihte de adamlık yaptık, şimdi yanımızdan kaçan yavşaklar gibi kaçmadık. Aktrol müsünüz nesiniz oğlum işinize gidin. Bu işin sonu çok kötü bitecek. Beni gaza getirmeyin. Beni delirtmeyin (Bu işleri buraya kadar zaten sizin gibi itler getirdi)”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.