Tazelenme Üniversitesi'nde ilk ders

EĞİTİM 23.10.2023 - 13:11, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:11
 

Tazelenme Üniversitesi'nde ilk ders

Akdeniz Üniversitesi'nde 60+ Tazelenme Üniversitesi'nde yeni akademik yılın açılış töreninde ilk ders heyecanını yaşamak isteyen tazelenme öğrencileri yoğun katılım gösterdiler. Törenin başlangıcında Tazelenme Üniversitesi Gönüllü Öğretim Üyesi Hiroshi Nakajma'nın öğrencilere yaptırdığı zihinsel ve fiziksel egzersizde renkli görüntüler oluştu.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAÇUMER) sosyal sorumluluk projesi olan 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, İbradı Kaymakamı İbrahim Demirtaş, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Aile ve Sosyal Hizmetler Antalya İl Müdür Yardımcısı Eşref Edip Ekmen, Yaşlılık Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü (YAÇUMER) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, öğretim üyeleri ve tazelenme öğrencileri katıldı. SALONDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER Tören başlangıcında 60+ Tazelenme Üniversitesi Gönüllü Öğretim Üyesi Uzm. Hiroshi Nakajıma’nın salondaki öğrencilere ‘Zihinsel ve Fiziksel Egzersiz’ yaptırdı. Uzm. Nakajıma’nın komutları ile egzersiz yapan öğrenciler salonda renkli görüntüler oluşturdu. TAZELENME FIRSATI Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren (YAÇUMER) Müdürü Prof. Dr. İsmail Tufan, “Bugün burada yaşamın her anının değerli olduğuna inanan, bilgiye susamış ruhların buluştuğu özel bir anı paylaşmak için buradayız. Akdeniz Üniversitesi bünyesinde hayata geçmiş olan, yaşlanma ve yaşlılığı bir tazelenme fırsatı olarak kabul eden 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Biz gerontologlar olarak bilginin insanın yaşıyla değil merakıyla sınırlı olduğuna inanıyoruz. Burası tecrübenin, deneyimin en değerli hazine olduğu, geçmişin değerini anladığımız geleceği birlikte inşa etmek için toplandığımız güzidede bir mekandır. Yaşamın her dönemi bir başka heyecan bir başka öğrenme fırsatı sunar bizlerin ruhuna ve zihnine. İşte bu inançla 60+ Tazelenme Üniversitesi’ne yeni katılan öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyor ve aramıza katıldıkları için büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu. İLK DERS ‘EVLAT EDİNME’ 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, 3. Tazelenme Olimpiyatları ‘Spor ve Kültür Şenliği’nde derece alan 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Ardından 60+ Tazelenme Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gönüllü Öğretim Üyesi Avukat Demir Durak’ın ‘Evlat Edinme’ konulu ilk dersi ile son buldu.
Akdeniz Üniversitesi'nde 60+ Tazelenme Üniversitesi'nde yeni akademik yılın açılış töreninde ilk ders heyecanını yaşamak isteyen tazelenme öğrencileri yoğun katılım gösterdiler. Törenin başlangıcında Tazelenme Üniversitesi Gönüllü Öğretim Üyesi Hiroshi Nakajma'nın öğrencilere yaptırdığı zihinsel ve fiziksel egzersizde renkli görüntüler oluştu.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAÇUMER) sosyal sorumluluk projesi olan 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, İbradı Kaymakamı İbrahim Demirtaş, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Aile ve Sosyal Hizmetler Antalya İl Müdür Yardımcısı Eşref Edip Ekmen, Yaşlılık Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü (YAÇUMER) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, öğretim üyeleri ve tazelenme öğrencileri katıldı.

SALONDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Tören başlangıcında 60+ Tazelenme Üniversitesi Gönüllü Öğretim Üyesi Uzm. Hiroshi Nakajıma’nın salondaki öğrencilere ‘Zihinsel ve Fiziksel Egzersiz’ yaptırdı. Uzm. Nakajıma’nın komutları ile egzersiz yapan öğrenciler salonda renkli görüntüler oluşturdu.

TAZELENME FIRSATI

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren (YAÇUMER) Müdürü Prof. Dr. İsmail Tufan, “Bugün burada yaşamın her anının değerli olduğuna inanan, bilgiye susamış ruhların buluştuğu özel bir anı paylaşmak için buradayız. Akdeniz Üniversitesi bünyesinde hayata geçmiş olan, yaşlanma ve yaşlılığı bir tazelenme fırsatı olarak kabul eden 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Biz gerontologlar olarak bilginin insanın yaşıyla değil merakıyla sınırlı olduğuna inanıyoruz. Burası tecrübenin, deneyimin en değerli hazine olduğu, geçmişin değerini anladığımız geleceği birlikte inşa etmek için toplandığımız güzidede bir mekandır. Yaşamın her dönemi bir başka heyecan bir başka öğrenme fırsatı sunar bizlerin ruhuna ve zihnine. İşte bu inançla 60+ Tazelenme Üniversitesi’ne yeni katılan öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyor ve aramıza katıldıkları için büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

İLK DERS ‘EVLAT EDİNME’

60+ Tazelenme Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, 3. Tazelenme Olimpiyatları ‘Spor ve Kültür Şenliği’nde derece alan 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Ardından 60+ Tazelenme Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gönüllü Öğretim Üyesi Avukat Demir Durak’ın ‘Evlat Edinme’ konulu ilk dersi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.