TDP Kepez’e sigortacı başkan

SİYASET 03.06.2021 - 13:35, Güncelleme: 03.06.2021 - 13:35
 

TDP Kepez’e sigortacı başkan

İlçe yapılanmalarını hızla sürdüren Türkiye Değişim Partisi’nin Kepez İlçe Başkanlığı’na sigorta şirketi sahibi Hüsnü Örnek atandı. Örnek TDP İl Başkanı Karadağ’dan yetki belgesini aldı

haberimizvar.net- Türkiye Değişim Partisi Serik Alanya ve Konyaaltı’ndan sonra Antalya’nın merkez ilçelerinden Kepez’de de ilçe yapılanmasını tamamladı. Kepez İlçe Başkanlığı’na Örnek El Sigorta şirketinin sahibi Hüsnü Örnek atandı. Daha önce AK Parti Batman ve Antalya Konyaaltı İlçelerinde görev yapan Örnek, yetki belgesini TDP İl Başkanı Arman Karadağ’dan alarak görevine başladı. Örnek’e Kepez İlçe Başkanlığı görevini tevdi eden TDP İl Başkanı Arman Karadağ, pandemi nedeniyle bazı aksaklıklar yaşansa da ilçe yapılanmalarına devam ettiklerini söyledi. Karadağ, “En kısa zamanda en az 4 ilçe başkanımızı da atayarak genel kurulumuza yetişmek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Türkiye Değişim Partisi Antalya’da emin adımlarla yoluna devam ediyor” dedi. 37 yaşında, evli ve iki çocuk sahibi olan Kepez İlçe Başkanı Hüsnü Örnek de, Türkiye Değişim Partisi’nin Türkiye’nin sorunlarına çözüm olacak tek parti olduğun inandığını söyledi. Örnek, “Sayın genel başkanımız Mustafa Sarıgül’ün başlattığı ‘değişim’ hareketine biz de Kepez’den destek olacağız” diye konuştu.
İlçe yapılanmalarını hızla sürdüren Türkiye Değişim Partisi’nin Kepez İlçe Başkanlığı’na sigorta şirketi sahibi Hüsnü Örnek atandı. Örnek TDP İl Başkanı Karadağ’dan yetki belgesini aldı

haberimizvar.net-  Türkiye Değişim Partisi Serik Alanya ve Konyaaltı’ndan sonra Antalya’nın merkez ilçelerinden Kepez’de de ilçe yapılanmasını tamamladı. Kepez İlçe Başkanlığı’na Örnek El Sigorta şirketinin sahibi Hüsnü Örnek atandı. Daha önce AK Parti Batman ve Antalya Konyaaltı İlçelerinde görev yapan Örnek, yetki belgesini TDP İl Başkanı Arman Karadağ’dan alarak görevine başladı. Örnek’e Kepez İlçe Başkanlığı görevini tevdi eden TDP İl Başkanı Arman Karadağ, pandemi nedeniyle bazı aksaklıklar yaşansa da ilçe yapılanmalarına devam ettiklerini söyledi.

Karadağ, “En kısa zamanda en az 4 ilçe başkanımızı da atayarak genel kurulumuza yetişmek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Türkiye Değişim Partisi Antalya’da emin adımlarla yoluna devam ediyor” dedi. 37 yaşında, evli ve iki çocuk sahibi olan Kepez İlçe Başkanı Hüsnü Örnek de, Türkiye Değişim Partisi’nin Türkiye’nin sorunlarına çözüm olacak tek parti olduğun inandığını söyledi. Örnek, “Sayın genel başkanımız Mustafa Sarıgül’ün başlattığı ‘değişim’ hareketine biz de Kepez’den destek olacağız” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.