Tekne yangınları sonrası temizlik

GÜNDEM 16.08.2021 - 17:47, Güncelleme: 16.08.2021 - 17:47
 

Tekne yangınları sonrası temizlik

Alanya limandaki gezi teknesinde dün akşam çıkan yangın nedeniyle 4 tekne hasar gördü. Alevlerin sardığı teknelerden 2’si ise tamamen yandı. Belediyenin deniz temizlik ekipleri yangında denize karışan kül ve molozları temizlemeye başladı.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Alanya ilçesinde, limandaki gezi teknesinde dün akşam çıkan yangın nedeniyle 4 tekne hasar gördü. Alevlerin sardığı teknelerden 2’si ise tamamen yandı. Ekipler, bugün de denizde temizlik çalışması başlattı. Türkler Mahallesi’nde limandaki gezi teknesinde, dün saat 22.00 sıralarında çıkan yangın, kısa sürede 3 tekneye sıçradı. Yangına itfaiye, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi ile Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri müdahale etti. KÜL VE MOLOZ TEMİZLENDİ Yangında teknelerden ahşap olan 2’si, kullanılamaz hale geldi. Alanya Belediyesi deniz temizlik ekipleri de yangında denize karışan kül ve molozları temizlemeye başladı. Yangından kalan kül ve molozların açığa sürüklenmemesi için denizde setler oluşturan ekipler, ağlarla molozları topladı. Yangında daha az hasar gören 2 tekne ise limanın farklı noktalarına demirlenirken, itfaiye ekiplerince hasar tespiti ve inceleme yapıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması kapsamında, Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de limanda incelemelere devam ediyor.
Alanya limandaki gezi teknesinde dün akşam çıkan yangın nedeniyle 4 tekne hasar gördü. Alevlerin sardığı teknelerden 2’si ise tamamen yandı. Belediyenin deniz temizlik ekipleri yangında denize karışan kül ve molozları temizlemeye başladı.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Alanya ilçesinde, limandaki gezi teknesinde dün akşam çıkan yangın nedeniyle 4 tekne hasar gördü. Alevlerin sardığı teknelerden 2’si ise tamamen yandı. Ekipler, bugün de denizde temizlik çalışması başlattı. Türkler Mahallesi’nde limandaki gezi teknesinde, dün saat 22.00 sıralarında çıkan yangın, kısa sürede 3 tekneye sıçradı. Yangına itfaiye, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi ile Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri müdahale etti.

KÜL VE MOLOZ TEMİZLENDİ

Yangında teknelerden ahşap olan 2’si, kullanılamaz hale geldi. Alanya Belediyesi deniz temizlik ekipleri de yangında denize karışan kül ve molozları temizlemeye başladı. Yangından kalan kül ve molozların açığa sürüklenmemesi için denizde setler oluşturan ekipler, ağlarla molozları topladı. Yangında daha az hasar gören 2  tekne ise limanın farklı noktalarına demirlenirken, itfaiye ekiplerince hasar tespiti ve inceleme yapıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması kapsamında, Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de limanda incelemelere devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.