Ters kelepçeye ‘başka mihraklar’ açıklaması

SİYASET 07.07.2021 - 16:25, Güncelleme: 07.07.2021 - 16:25
 

Ters kelepçeye ‘başka mihraklar’ açıklaması

Partisinin Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün ters kelepçeyle gözaltına alınmasına ilişkin konuşan BBP Genel Başkanı Destici, “Bunun önü arkası araştırılmalı. Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı” dedi.

haberimizvar.net-Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün, polisler tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek’in aktardığına göre, Destici, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, terör, kadına yönelik şiddet gibi olaylar dışında arkadan kelepçeleme uygulamasına başvurulmaması yönünde genelge yayınlamıştı. Buna rağmen bunun yapılmış olması kınadığımız bir durum” diye konuştu. ‘FATMA HANIM İNCİNMİŞ’ Fatma Yümlü ile telefonda konuştuğunu belirteren “Destici, “Fatma Hanım incinmiş. Biz de bu olaydan dolayı incindik, üzüldük. Bir il kadın kolları başkanımıza yapılmış böyle bir muamelenin hesabını hukuk içinde soracağız” ifadelerini kaydetti. Kendilerinin de ülkede yaşanan sorunları yapıcı bir dille gündeme getirdiklerini, esnafın durumunu, hayat pahalılığını konuştuklarını, Kanal İstanbul için “şimdi sırası değil” dediklerini anımsatan Destici, “‘Şiddet ve terör yoksa kelepçeye gerek yok’ gibi bir talimat varken, bu tedbire bu kadar kolay başvurulmasının önü arkası araştırılmalı. Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı. Tam Büyük Birlik Partisi ivme kazanıyor, yükselişe geçiyor, böyle bir olayla karşılaşıyoruz” dedi.  
Partisinin Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün ters kelepçeyle gözaltına alınmasına ilişkin konuşan BBP Genel Başkanı Destici, “Bunun önü arkası araştırılmalı. Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı” dedi.

haberimizvar.net-Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün, polisler tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek’in aktardığına göre, Destici, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, terör, kadına yönelik şiddet gibi olaylar dışında arkadan kelepçeleme uygulamasına başvurulmaması yönünde genelge yayınlamıştı. Buna rağmen bunun yapılmış olması kınadığımız bir durum” diye konuştu.

‘FATMA HANIM İNCİNMİŞ’

Fatma Yümlü ile telefonda konuştuğunu belirteren “Destici, “Fatma Hanım incinmiş. Biz de bu olaydan dolayı incindik, üzüldük. Bir il kadın kolları başkanımıza yapılmış böyle bir muamelenin hesabını hukuk içinde soracağız” ifadelerini kaydetti. Kendilerinin de ülkede yaşanan sorunları yapıcı bir dille gündeme getirdiklerini, esnafın durumunu, hayat pahalılığını konuştuklarını, Kanal İstanbul için “şimdi sırası değil” dediklerini anımsatan Destici, “‘Şiddet ve terör yoksa kelepçeye gerek yok’ gibi bir talimat varken, bu tedbire bu kadar kolay başvurulmasının önü arkası araştırılmalı. Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı. Tam Büyük Birlik Partisi ivme kazanıyor, yükselişe geçiyor, böyle bir olayla karşılaşıyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.