Testim negatif çıktı

GÜNDEM 07.08.2021 - 21:29, Güncelleme: 07.08.2021 - 21:29
 

Testim negatif çıktı

Taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Ateş, öksürük ve halsizlik nedeniyle hastaneye gittiğini söyleyen Böcek, “Covid testim çok şükür negatif çıktı” dedi.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek günlerdir Manavgat ve çevresindeki yangın bölgesinde bulunuyordu. Bu sabah öksürük şikayetiyle kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne giden Başkan Böcek’in tahlilleri yapıldı. Akşam saatlerinde taburcu olan Böcek sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. COVİD TESTİM NEGATİF ÇIKTI Hastanede yapılan korona virüs testinin negatif çıktığını belirten Muhittin Böcek’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili dostlar, ateş, öksürük, halsizlik nedeniyle Akdeniz Üniversitemize geldim. Tahlillerim yapıldı, Covid testim çok şükür negatif çıktı. İyi dileklerinize teşekkür ederim. Sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi. 
Taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Ateş, öksürük ve halsizlik nedeniyle hastaneye gittiğini söyleyen Böcek, “Covid testim çok şükür negatif çıktı” dedi.

haberimizvar.net-   Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek günlerdir Manavgat ve çevresindeki yangın bölgesinde bulunuyordu. Bu sabah öksürük şikayetiyle kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne giden Başkan Böcek’in tahlilleri yapıldı. Akşam saatlerinde taburcu olan Böcek sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

COVİD TESTİM NEGATİF ÇIKTI

Hastanede yapılan korona virüs testinin negatif çıktığını belirten Muhittin Böcek’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili dostlar, ateş, öksürük, halsizlik nedeniyle Akdeniz Üniversitemize geldim. Tahlillerim yapıldı, Covid testim çok şükür negatif çıktı. İyi dileklerinize teşekkür ederim. Sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.