THY'den indirimli bilet fırsatı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2024 - 10:51, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:51
 

THY'den indirimli bilet fırsatı

Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, Doğu Avrupa'ya kişi başı gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlar satışa çıktı.

haberimizvar.net- THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, Doğu Avrupa kampanyasıyla bölgede 18 noktaya avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştireceği bildirildi. Kampanyanın sınırlı sayıda koltuk için geçerli olduğu belirtilirken açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava Yolları misafirleri, 21 Ocak tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında Köstence'ye 119 dolar, Bükreş'e 129 dolar, Batum'a 139 dolar, Budapeşte, Tiflis ve Cluj'a dolar, Varna'ya 159 dolar, Kişinev, Sofya ve Krakow'a dolar, Prag'a dolar, Gence ve Nahcivan'a 189 dolar, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius'a 199 dolar, Tallinn'e 209 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek. Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları'nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir."
Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, Doğu Avrupa'ya kişi başı gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlar satışa çıktı.

haberimizvar.net- THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, Doğu Avrupa kampanyasıyla bölgede 18 noktaya avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştireceği bildirildi. Kampanyanın sınırlı sayıda koltuk için geçerli olduğu belirtilirken açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava Yolları misafirleri, 21 Ocak tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında Köstence'ye 119 dolar, Bükreş'e 129 dolar, Batum'a 139 dolar, Budapeşte, Tiflis ve Cluj'a dolar, Varna'ya 159 dolar, Kişinev, Sofya ve Krakow'a dolar, Prag'a dolar, Gence ve Nahcivan'a 189 dolar, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius'a 199 dolar, Tallinn'e 209 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek. Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları'nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.