Tüm müzeler onlara ücretsiz

KÜLTÜR 04.07.2021 - 23:01, Güncelleme: 04.07.2021 - 23:01
 

Tüm müzeler onlara ücretsiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı, MEB’e bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların tüm müzeleri ücretsiz gezebileceğini duyurdu.

haberimizvar.net   Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların Türkiye genelindeki tüm müzeleri ücretsiz ziyaret edebileceklerini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, tüm müzelerin, MEB’e bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz, diğer vatandaşlar için ise yıllık ziyaret bedelinin Müzekart ile 60 lira olduğu belirtildi. 
Kültür ve Turizm Bakanlığı, MEB’e bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların tüm müzeleri ücretsiz gezebileceğini duyurdu.

haberimizvar.net

  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların Türkiye genelindeki tüm müzeleri ücretsiz ziyaret edebileceklerini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, tüm müzelerin, MEB’e bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz, diğer vatandaşlar için ise yıllık ziyaret bedelinin Müzekart ile 60 lira olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.