Türel ‘Temiz siyaset için…’ dedi

SİYASET 24.12.2019 - 20:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Türel ‘Temiz siyaset için…’ dedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel, sosyal medya hesabından temiz siyaset için başlığını taşıyan açıklamasını paylaştı.

haberiizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel’in ses kaydının yerel seçimden önce internet üzerinden dağıtımının yapılması ardından devam eden hukuk süreci ile ilgili resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Türel, iddianame hazırlandıktan sonra ajanstan geçen haberin linkini de paylaşarak, şu ifadelere yer verdi:  "Temiz siyaset için demokrasi davamız başlıyor. Siyasetin kirli oyunlardan, entrikalardan, tezgahlardan ve kumpaslardan arınması için bu davanın takipçisi olacağız.” TEZGAH, KUMPAS! Yayınlanan haberin küpürü ile birlikte açıklamasının da fotoğrafını paylaşan Türel, ‘Temiz siyaset için’ başlığını taşıyan açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye'de siyasetin ilkeli, ahlaklı bir zemine oturması adına çok önemli katkı sağlayacağını ümit ettiğim bir davanın başlangıcındayız. Tezgahlarla, kumpaslarla kirli oyunlar ile siyaset mühendisliğine soyunanların gereken dersi alacağı bir yargılama süreci olacağını düşünüyorum. HESAP VERECEKLER Gizli alınmış ses kayıtlarını, montajlayarak, ne idüğü belirsiz hesaplardan seçimlere 24 saat kala Fetövari taktikler ile yayınlayanlar bu davada yargılanarak yüce Türk adaleti karşısında hesap verecek. Bu dava, Türkiye'de temiz ve ahlaklı siyaset isteyen herkesin davası olmalıdır. Yargılama sonunda varsa suçluların, ahlak dışı siyaset adına unutulmayacak kötü örnek teşkil edeceğini ifade ediyorum. Bundan sonra kirli oyunlarla, kumpaslarla tezgahlarla siyaset mühendisliğine soyunmak isteyenlerin etiketlerine bakılmaksızın cezasız kalmayacağının hatırlanacağı bir yargılama süreci olması en büyük dileğimdir.” 
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel, sosyal medya hesabından temiz siyaset için başlığını taşıyan açıklamasını paylaştı.

haberiizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel’in ses kaydının yerel seçimden önce internet üzerinden dağıtımının yapılması ardından devam eden hukuk süreci ile ilgili resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Türel, iddianame hazırlandıktan sonra ajanstan geçen haberin linkini de paylaşarak, şu ifadelere yer verdi:  "Temiz siyaset için demokrasi davamız başlıyor. Siyasetin kirli oyunlardan, entrikalardan, tezgahlardan ve kumpaslardan arınması için bu davanın takipçisi olacağız.”

TEZGAH, KUMPAS!

Yayınlanan haberin küpürü ile birlikte açıklamasının da fotoğrafını paylaşan Türel, ‘Temiz siyaset için’ başlığını taşıyan açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye'de siyasetin ilkeli, ahlaklı bir zemine oturması adına çok önemli katkı sağlayacağını ümit ettiğim bir davanın başlangıcındayız. Tezgahlarla, kumpaslarla kirli oyunlar ile siyaset mühendisliğine soyunanların gereken dersi alacağı bir yargılama süreci olacağını düşünüyorum.

HESAP VERECEKLER

Gizli alınmış ses kayıtlarını, montajlayarak, ne idüğü belirsiz hesaplardan seçimlere 24 saat kala Fetövari taktikler ile yayınlayanlar bu davada yargılanarak yüce Türk adaleti karşısında hesap verecek. Bu dava, Türkiye'de temiz ve ahlaklı siyaset isteyen herkesin davası olmalıdır. Yargılama sonunda varsa suçluların, ahlak dışı siyaset adına unutulmayacak kötü örnek teşkil edeceğini ifade ediyorum. Bundan sonra kirli oyunlarla, kumpaslarla tezgahlarla siyaset mühendisliğine soyunmak isteyenlerin etiketlerine bakılmaksızın cezasız kalmayacağının hatırlanacağı bir yargılama süreci olması en büyük dileğimdir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.