Türel’den Konyaaltı iddialarına yanıt

GÜNDEM 19.11.2019 - 12:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Türel’den Konyaaltı iddialarına yanıt

Mülkiye müfettişleri tarafından hazırlana özel teftiş raporundaki Konyaaltı sahiliyle ilgili iddialara yanıt veren Büyükşehir eski belediye başkanı Menderes Türel, “Hayatları iftira ile geçmiş kabir böceklerine son sözümüz: Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

HABERİMİZ VAR – AKP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğinin ‘Özel Teftiş Raporu’nda yer alan Konyaaltı sahilindeki tüm işletmelerin ruhsatlarının geçersiz olduğu ve ihale şartnamesinde belirlenen bedelin doğru olmadığı yönündeki tespitlere yanıt verdi. İddialara sosyal medya hesabından karşılık veren Türel, “Tamamen bir müfettiş görüşünü içeren, savunma bile alınmadan yazılmış raporu, ön inceleme yapılmadan sonuç bildirgesi gibi basına sızdırıp kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.   ‘HİZMETE GİRİNCE REZİL OLDULAR’ Türel açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İddialı söylüyorum; Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel ödüllü sahil projesini, Antalya’ya kazandırmamamız için ellerinden geleni yaptılar. Önce halka Konyaaltı’nı kapatacak dediler. Hizmete girince rezil oldular. Proje başlayınca bizi yolumuzdan döndürmek için el ele tutuşup insan zincirleriyle çalışmamızı engellemeye gayret ettiler, başaramadılar. Kameralar önünde canlı yayında bütün Antalya ve Türkiye’ye avaz avaz duyurarak yaptığımız ihaleyi itibarsızlaştırmak için her yolu denediler, çaresiz kaldılar”.    ‘GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ’ Mülkiye Müfettişliği tarafından hazırlanan rapora, “Tamamen bir müfettişin görüşünü içeren, savunma bile alınmadan yazılmış rapor” diyen Menderes Türel, “Bu raporu ön inceleme yapılmadan sonuç bildirgesi gibi basına sızdırıp kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu nafile gayretlerinizin arkasında ne amaç yattığını çok iyi biliyorum. Allah biliyor ki, abdestimizden şüphemiz yok. Ben her gün orada halkla iç içe, korumasız, elimi kolumu sallaya sallaya, dostlarımla, ailemle birlikte spor yapıyorum, geziyorum, kaykay yapan gençleri, basketbol, tenis oynayan sporcuları, bisiklete binen, yürüyüş yapan vatandaşlarımızı izlerken keyif alıyor ve mutlu oluyorum. Taraflı, tarafsız herkesin teşekkürlerine mazhar olmaktan şeref duyuyorum” dedi.   ‘KABİR BÖCEĞİ’ GÖNDERMESİ Menderes Türel açıklamasını şu sözlerle bitirdi: “Peki ya siz neredesiniz ey haysiyet cellatları, göremiyorum. Ne yaptıysak Antalya için, hemşerilerimiz, vatandaşlarımız için yaptık. O yüzden gururluyuz. Hayatları yalan dolan, iftira ile geçmiş kabir böceklerine de son sözümüz: Ba-şa-ra-ma-ya-cak-sı-nız. Milletimizin gönlündeki yerimizi silemeyeceksiniz”.   
Mülkiye müfettişleri tarafından hazırlana özel teftiş raporundaki Konyaaltı sahiliyle ilgili iddialara yanıt veren Büyükşehir eski belediye başkanı Menderes Türel, “Hayatları iftira ile geçmiş kabir böceklerine son sözümüz: Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

HABERİMİZ VAR – AKP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğinin ‘Özel Teftiş Raporu’nda yer alan Konyaaltı sahilindeki tüm işletmelerin ruhsatlarının geçersiz olduğu ve ihale şartnamesinde belirlenen bedelin doğru olmadığı yönündeki tespitlere yanıt verdi. İddialara sosyal medya hesabından karşılık veren Türel, “Tamamen bir müfettiş görüşünü içeren, savunma bile alınmadan yazılmış raporu, ön inceleme yapılmadan sonuç bildirgesi gibi basına sızdırıp kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

 

‘HİZMETE GİRİNCE REZİL OLDULAR’

Türel açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İddialı söylüyorum; Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel ödüllü sahil projesini, Antalya’ya kazandırmamamız için ellerinden geleni yaptılar. Önce halka Konyaaltı’nı kapatacak dediler. Hizmete girince rezil oldular. Proje başlayınca bizi yolumuzdan döndürmek için el ele tutuşup insan zincirleriyle çalışmamızı engellemeye gayret ettiler, başaramadılar. Kameralar önünde canlı yayında bütün Antalya ve Türkiye’ye avaz avaz duyurarak yaptığımız ihaleyi itibarsızlaştırmak için her yolu denediler, çaresiz kaldılar”. 

 

‘GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ’

Mülkiye Müfettişliği tarafından hazırlanan rapora, “Tamamen bir müfettişin görüşünü içeren, savunma bile alınmadan yazılmış rapor” diyen Menderes Türel, “Bu raporu ön inceleme yapılmadan sonuç bildirgesi gibi basına sızdırıp kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu nafile gayretlerinizin arkasında ne amaç yattığını çok iyi biliyorum. Allah biliyor ki, abdestimizden şüphemiz yok. Ben her gün orada halkla iç içe, korumasız, elimi kolumu sallaya sallaya, dostlarımla, ailemle birlikte spor yapıyorum, geziyorum, kaykay yapan gençleri, basketbol, tenis oynayan sporcuları, bisiklete binen, yürüyüş yapan vatandaşlarımızı izlerken keyif alıyor ve mutlu oluyorum. Taraflı, tarafsız herkesin teşekkürlerine mazhar olmaktan şeref duyuyorum” dedi.

 

‘KABİR BÖCEĞİ’ GÖNDERMESİ

Menderes Türel açıklamasını şu sözlerle bitirdi: “Peki ya siz neredesiniz ey haysiyet cellatları, göremiyorum. Ne yaptıysak Antalya için, hemşerilerimiz, vatandaşlarımız için yaptık. O yüzden gururluyuz. Hayatları yalan dolan, iftira ile geçmiş kabir böceklerine de son sözümüz: Ba-şa-ra-ma-ya-cak-sı-nız. Milletimizin gönlündeki yerimizi silemeyeceksiniz”. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.