Turizm dünyası Antalya'da buluşuyor

TURİZM 23.08.2021 - 20:48, Güncelleme: 23.08.2021 - 20:48
 

Turizm dünyası Antalya'da buluşuyor

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) 25 Kasım'da bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde, ana tema 'Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği' olarak belirlendi. Kongrede yine turizm dünyasından yerli ve yabancı birçok isim yer alacak.

haberimizvar.net- AKTOB öncülüğünde Türkiye, Antalya ve dünya turizminin önemli aktörlerinin bir araya geldiği en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 11'inci kez 25 Kasım gerçekleşecek. Nirvana Cosmopolitan Hotel Lara'da yapılacak kongrenin ana teması 'Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği' olarak belirlendi. Kongrede, turizmin mevcut durumuyla kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları ele alınacak. İki yıldır devam eden pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında gelen turizmdeki çeşitli başlıkların ele alınacağı kongrede, RTK Grup CEO'su Thomas Bösl, Coral Travel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yurt, Denizbank CEO'su Hakan Ateş, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, Sunexpress Havayolları CEO'su Max Kownatzki konuşmacı olacak. 2020 yılı başlarında, küresel ölçekte yaşanan pandemi krizine dikkati çeken AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, pandeminin kırılgan bir sektör olan turizm endüstrisini de derinden etkilediğini söyledi. Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da etkileyen pandemi sorununun, 2022 yılının trendlerinde  belirleyici olacağını belirten Yağcı, “Bu etkinin ne zamana kadar süreceği ve ne yönde ilerleyeceği aşı çalışmalarıyla yön kazanacak. Bu kapsamda, turizm sektöründe oluşacak stratejiler önem kazanacaktır" dedi. Kongrede pandeminin etkisinin sektörde yarattığı değişimler ve gelecek öngörülerinin konuşulacağını anlatan Erkan Yağcı, turizm ve seyahat endüstrisinde beklentiler, sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulacağı 11'inci Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin, Türkiye ve dünya turizm endüstrisinin önemli aktörlerini bir araya getireceğini kaydetti. AKTOB organizasyonuyla gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri katılacak.
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) 25 Kasım'da bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde, ana tema 'Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği' olarak belirlendi. Kongrede yine turizm dünyasından yerli ve yabancı birçok isim yer alacak.

haberimizvar.net- AKTOB öncülüğünde Türkiye, Antalya ve dünya turizminin önemli aktörlerinin bir araya geldiği en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 11'inci kez 25 Kasım gerçekleşecek. Nirvana Cosmopolitan Hotel Lara'da yapılacak kongrenin ana teması 'Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği' olarak belirlendi. Kongrede, turizmin mevcut durumuyla kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları ele alınacak.

İki yıldır devam eden pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında gelen turizmdeki çeşitli başlıkların ele alınacağı kongrede, RTK Grup CEO'su Thomas Bösl, Coral Travel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yurt, Denizbank CEO'su Hakan Ateş, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, Sunexpress Havayolları CEO'su Max Kownatzki konuşmacı olacak.

2020 yılı başlarında, küresel ölçekte yaşanan pandemi krizine dikkati çeken AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, pandeminin kırılgan bir sektör olan turizm endüstrisini de derinden etkilediğini söyledi. Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da etkileyen pandemi sorununun, 2022 yılının trendlerinde  belirleyici olacağını belirten Yağcı, “Bu etkinin ne zamana kadar süreceği ve ne yönde ilerleyeceği aşı çalışmalarıyla yön kazanacak. Bu kapsamda, turizm sektöründe oluşacak stratejiler önem kazanacaktır" dedi.

Kongrede pandeminin etkisinin sektörde yarattığı değişimler ve gelecek öngörülerinin konuşulacağını anlatan Erkan Yağcı, turizm ve seyahat endüstrisinde beklentiler, sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulacağı 11'inci Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin, Türkiye ve dünya turizm endüstrisinin önemli aktörlerini bir araya getireceğini kaydetti.

AKTOB organizasyonuyla gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.