Türkiye bu defa treni kaçırmayacak

GÜNDEM 11.09.2021 - 16:37, Güncelleme: 11.09.2021 - 16:37
 

Türkiye bu defa treni kaçırmayacak

MÜSİAD Genel Kurulunda konuşan Erdoğan, “2023 hedeflerimize tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz. Dünya bilim ve teknoloji devri yaşarken biz tüm mücadelemizi iç çekişmelere harcadık. Bu defa treni kaçırmayacağız” dedi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD’ın 26. Olağan Genel Kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Türkiye hedeflerine kilitlenmiş vaziyette. Bu tabloyu tersine çevirmek için uğraşanlar yok değil, ama başaramadılar. 2023 hedeflerimize maruz kaldığımız tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz” dedi.  19 YILDA İNŞA ETTİĞİMİZ DEMOKRASİ Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “İnsanlığın en kadim medeniyetlerine ev sahipliği yapmış Anadolu’yu bize çok görenler milletimizi kazıyıp atmak için uğraştı. Dünya bilim ve teknoloji devri yaşarken biz tüm mücadelemizi iç çekişmelere harcadık. Büyük sıçramayı bu yüzden kaçırdık. Dünya yeni bir dönemin eşiğinde. Türkiye bu defa treni kaçırmayacak. En ön tarafında hak ettiği yeri alacak. Türkiye geçtiğimiz 19 yılda kurduğumuz güçlü demokrasi ve altyapı üstünde geleceğini inşaya odaklanmış durumda”. 2023 HEDEFİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ “Türkiye hedeflerine kilitlenmiş vaziyette. Bu tabloyu tersine çevirmek için uğraşanlar yok değil ama başaramadılar. 2023 hedeflerimize maruz kaldığımız tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz. Bölgemizdeki her meselede Türkiye söz sahibidir, bu artık tartışılmaz. Tüm önemli küresel platformlarda Türkiye’nin kayda değer yeri vardır. Biz şu anda geleceği yakalamanın peşindeyiz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Savunma sanayii başa olmak üzere Türkiye kendi markalarını yaratmaya başlamıştır”. 
MÜSİAD Genel Kurulunda konuşan Erdoğan, “2023 hedeflerimize tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz. Dünya bilim ve teknoloji devri yaşarken biz tüm mücadelemizi iç çekişmelere harcadık. Bu defa treni kaçırmayacağız” dedi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD’ın 26. Olağan Genel Kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “ Türkiye hedeflerine kilitlenmiş vaziyette. Bu tabloyu tersine çevirmek için uğraşanlar yok değil, ama başaramadılar. 2023 hedeflerimize maruz kaldığımız tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz” dedi. 

19 YILDA İNŞA ETTİĞİMİZ DEMOKRASİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “İnsanlığın en kadim medeniyetlerine ev sahipliği yapmış Anadolu’yu bize çok görenler milletimizi kazıyıp atmak için uğraştı. Dünya bilim ve teknoloji devri yaşarken biz tüm mücadelemizi iç çekişmelere harcadık. Büyük sıçramayı bu yüzden kaçırdık. Dünya yeni bir dönemin eşiğinde. Türkiye bu defa treni kaçırmayacak. En ön tarafında hak ettiği yeri alacak. Türkiye geçtiğimiz 19 yılda kurduğumuz güçlü demokrasi ve altyapı üstünde geleceğini inşaya odaklanmış durumda”.

2023 HEDEFİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ

Türkiye hedeflerine kilitlenmiş vaziyette. Bu tabloyu tersine çevirmek için uğraşanlar yok değil ama başaramadılar. 2023 hedeflerimize maruz kaldığımız tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz. Bölgemizdeki her meselede Türkiye söz sahibidir, bu artık tartışılmaz. Tüm önemli küresel platformlarda Türkiye’nin kayda değer yeri vardır. Biz şu anda geleceği yakalamanın peşindeyiz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Savunma sanayii başa olmak üzere Türkiye kendi markalarını yaratmaya başlamıştır”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.