Türkiye’yi hendek yapmak hainliktir

GÜNDEM 05.08.2021 - 16:34, Güncelleme: 05.08.2021 - 16:34
 

Türkiye’yi hendek yapmak hainliktir

Bolu Belediye Başkanı’nın ‘ırkçı’ önerisini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Avrupa’nın dediğini yapıp Türkiye’yi hendek etmek çok büyük bir hainliktir. Sığınmacılara düşmanlık da yanlıştır” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri kapsamında gittiği Kastamonu’da açıklamalarda bulundu. Ziyaretlerinin sebebinin esnafın derdini, sorunlarını gündemde tutmak ve dikkat çekmek olduğunu belirten Akşener gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özkan’ın mültecilerin su ve katı atık ücretlerinde 10 kata kadar zam yapma önerisinin kabul edilmesi hakkında ne düşündüğü sorulan Akşener, “Türkiye’deki göçmenlere düşmanlık yapmak yanlış ama bu göç meselesinin Türkiye’yi hendek haline getirdiği Avrupa ile olan anlaşmalar neticesi de bir gerçek” dedi.  DUVARDAN DUVARA ÇARPARIM  Akşener şunları söyledi: “Ayrışma noktalarını gol atalım diye bu kadar derinleştirirseniz Türkiye zarar görür. Ben muhalefet partisi genel başkanıyım, duvardan duvara çarparım; ama bugün doğru değil. Sığınmacıların Türkiye’ye hurra yapması yanlıştır. Avrupa’nın dediğini yapıp Türkiye’yi hendek etmek çok büyük bir hainliktir, basiretsizliktir. Ama o gelmiş sığınmacılara da düşmanlık etmek de yanlıştır. Ben iki yıl evvel Sayın Erdoğan’a seslendim, sen gitmiyorsun gönder beni Beşer Esat ile ben konuşayım da Suriyeli sığınmacıları memleketlerine can güvenliği içerisinde gönderelim. Ne yaptılar? Kulaklarının üzerine yattılar”.  
Bolu Belediye Başkanı’nın ‘ırkçı’ önerisini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Avrupa’nın dediğini yapıp Türkiye’yi hendek etmek çok büyük bir hainliktir. Sığınmacılara düşmanlık da yanlıştır” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri kapsamında gittiği Kastamonu’da açıklamalarda bulundu. Ziyaretlerinin sebebinin esnafın derdini, sorunlarını gündemde tutmak ve dikkat çekmek olduğunu belirten Akşener gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özkan’ın mültecilerin su ve katı atık ücretlerinde 10 kata kadar zam yapma önerisinin kabul edilmesi hakkında ne düşündüğü sorulan Akşener, “Türkiye’deki göçmenlere düşmanlık yapmak yanlış ama bu göç meselesinin Türkiye’yi hendek haline getirdiği Avrupa ile olan anlaşmalar neticesi de bir gerçek” dedi.

 DUVARDAN DUVARA ÇARPARIM

 Akşener şunları söyledi: “Ayrışma noktalarını gol atalım diye bu kadar derinleştirirseniz Türkiye zarar görür. Ben muhalefet partisi genel başkanıyım, duvardan duvara çarparım; ama bugün doğru değil. Sığınmacıların Türkiye’ye hurra yapması yanlıştır. Avrupa’nın dediğini yapıp Türkiye’yi hendek etmek çok büyük bir hainliktir, basiretsizliktir. Ama o gelmiş sığınmacılara da düşmanlık etmek de yanlıştır. Ben iki yıl evvel Sayın Erdoğan’a seslendim, sen gitmiyorsun gönder beni Beşer Esat ile ben konuşayım da Suriyeli sığınmacıları memleketlerine can güvenliği içerisinde gönderelim. Ne yaptılar? Kulaklarının üzerine yattılar”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.