Üç ilde karantina

SAĞLIK 01.03.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.03.2021 - 13:14
 

Üç ilde karantina

Bartın, Balıkesir ve Burdur'da bazı yerleşim yerleri korona virüsü nedeniyle karantinaya alındı.

haberimizvar.net Korona virüsü nedeniyle Burdur'un Karamanlı ilçesine bağlı Kılavuzlar köyünde Covid-19 vaka ve temaslılarında artış tespit edildi. Köyde Covid-19 tedbirleri kapsamında karantina uygulanmasına karar verildi. Jandarma ekipleri de köyün giriş ve çıkışlarını kapattı. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ise ilçeye bağlı Beşiktepe Mahallesi'nde bazı kişilerin Covid-19 testlerinin pozitif çıktı. Çok sayıda temaslı kişinin de bulunduğu belirlenen mahallede, salgının yayılımını önlemek amacıyla karantina uygulaması başlatıldı. Ayvalık'ta Tıfıllar ve Hacıveliler mahalleleri de hâlâ karantina altında tutuluyor. Bartın'da da 4 mahallede karantinaya karar verildi. Ulus ilçesi kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre inceleme ve filyasyon çalışmaları sonucu, ilçeye bağlı Hisar köyü Değirmenyanı Mahallesi'nde Covid-19 vaka ve temaslıları tespit edildi. Salgının yayılmasını önlemek amacıyla İlçe Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından Hisar köyü Değirmenyanı Mahallesi'nin girişinden itibaren Hocaoğlu, Alikadıoğlu, Hacıkadıoğlu ve Müyesseroğlu mahallelerinde ikinci bir karara kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.
Bartın, Balıkesir ve Burdur'da bazı yerleşim yerleri korona virüsü nedeniyle karantinaya alındı.

haberimizvar.net

Korona virüsü nedeniyle Burdur'un Karamanlı ilçesine bağlı Kılavuzlar köyünde Covid-19 vaka ve temaslılarında artış tespit edildi. Köyde Covid-19 tedbirleri kapsamında karantina uygulanmasına karar verildi. Jandarma ekipleri de köyün giriş ve çıkışlarını kapattı. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ise ilçeye bağlı Beşiktepe Mahallesi'nde bazı kişilerin Covid-19 testlerinin pozitif çıktı. Çok sayıda temaslı kişinin de bulunduğu belirlenen mahallede, salgının yayılımını önlemek amacıyla karantina uygulaması başlatıldı. Ayvalık'ta Tıfıllar ve Hacıveliler mahalleleri de hâlâ karantina altında tutuluyor. Bartın'da da 4 mahallede karantinaya karar verildi. Ulus ilçesi kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre inceleme ve filyasyon çalışmaları sonucu, ilçeye bağlı Hisar köyü Değirmenyanı Mahallesi'nde Covid-19 vaka ve temaslıları tespit edildi. Salgının yayılmasını önlemek amacıyla İlçe Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından Hisar köyü Değirmenyanı Mahallesi'nin girişinden itibaren Hocaoğlu, Alikadıoğlu, Hacıkadıoğlu ve Müyesseroğlu mahallelerinde ikinci bir karara kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.