Uğur Aktaş’tan bronz

GÜNDEM 07.08.2021 - 17:06, Güncelleme: 07.08.2021 - 17:06
 

Uğur Aktaş’tan bronz

Milli karatecimiz Uğur Aktaş, 75 kilo yarı finalinde Sajad Ganjzadeh’e mağlup oldu ve bronz madalya aldı. Türkiye bugün 3, Tokyo Olimpiyatları’nda ise 13. madalyasına ulaştı.

haberimizvar.net-  Milli karatecimiz Uğur Aktaş’ın bronz madalya kazanmasıyla Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’ndaki madalya sayımızı 13’e yükselttik ve 1948 Londra rekorunu geride bıraktık. Toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz elde ettik. Bugün kadınlar boksta Busenaz Sürmeneli Çinli rakibini yenerek altın madalya alırken, finalde kaybeden Buse Naz Çakıroğlu da gümüş madalya elde ederek göğsümüzü kabarttı.  1948 LONDRA’YI GERİDE BIRAKTIK Türkiye, tarihinde en çok olimpiyat madalyası kazandığı oyunları yaşıyor. Rekor 1948 Londra Olimpiyatları’ndaydı. O dönemdeki sporcularımız 12 madalya kazanmıştı Uğur, bronz madalya zaferinin ardından, “Biraz buruk bir sevinç var içimde. Sakatlığım vardı, beni çok zorladı. Altın olsun istiyordum ama nasibimizde bronz madalya varmış. Dua eden, destek veren herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. METE VE BUSE’DEN ALTIN MADALYA Okçulukta Mete Gazoz, boksta ise Busenaz Sürmeneli altın madalya kazanan sporcularımız oldu. İşte madalya alan sporcularımız: Altın: Mete Gazoz, Altın: Busenaz Sürmeneli, Gümüş: Eray Şamdan, Gümüş: Buse Naz Çakıroğlu, Bronz: Hakan Reçber, Bronz: Hatice Kübra İlgün, Bronz: Rıza Kayaalp, Bronz: Yasemin Adar, Bronz: Ferhat Arıcan, Bronz: Taha Akgül, Bronz: Ali Sofuoğlu, Bronz: Merve Çoban, Bronz: Uğur Aktaş. 
Milli karatecimiz Uğur Aktaş, 75 kilo yarı finalinde Sajad Ganjzadeh’e mağlup oldu ve bronz madalya aldı. Türkiye bugün 3, Tokyo Olimpiyatları’nda ise 13. madalyasına ulaştı.

haberimizvar.net-  Milli karatecimiz Uğur Aktaş’ın bronz madalya kazanmasıyla Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’ndaki madalya sayımızı 13’e yükselttik ve 1948 Londra rekorunu geride bıraktık. Toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz elde ettik. Bugün kadınlar boksta Busenaz Sürmeneli Çinli rakibini yenerek altın madalya alırken, finalde kaybeden Buse Naz Çakıroğlu da gümüş madalya elde ederek göğsümüzü kabarttı.

 1948 LONDRA’YI GERİDE BIRAKTIK

Türkiye, tarihinde en çok olimpiyat madalyası kazandığı oyunları yaşıyor. Rekor 1948 Londra Olimpiyatları’ndaydı. O dönemdeki sporcularımız 12 madalya kazanmıştı Uğur, bronz madalya zaferinin ardından, “Biraz buruk bir sevinç var içimde. Sakatlığım vardı, beni çok zorladı. Altın olsun istiyordum ama nasibimizde bronz madalya varmış. Dua eden, destek veren herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

METE VE BUSE’DEN ALTIN MADALYA

Okçulukta Mete Gazoz, boksta ise Busenaz Sürmeneli altın madalya kazanan sporcularımız oldu. İşte madalya alan sporcularımız: Altın: Mete Gazoz, Altın: Busenaz Sürmeneli, Gümüş: Eray Şamdan, Gümüş: Buse Naz Çakıroğlu, Bronz: Hakan Reçber, Bronz: Hatice Kübra İlgün, Bronz: Rıza Kayaalp, Bronz: Yasemin Adar, Bronz: Ferhat Arıcan, Bronz: Taha Akgül, Bronz: Ali Sofuoğlu, Bronz: Merve Çoban, Bronz: Uğur Aktaş. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.