Üniversiteye kapalı havuz yapacak

GÜNDEM 01.10.2021 - 18:16, Güncelleme: 01.10.2021 - 18:16
 

Üniversiteye kapalı havuz yapacak

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında kapalı yüzme havuzu yapılmasına ilişkin yer tahsis protokolü imzalandı. Protokol gereği havuzun yapımı, işletmesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak. Protokole Rektör Prof.Dr. Özlenen Özkan ile İl Müdürü Yavuz Gürkan imza koydu.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından AÜ yerleşkesi içinde kapalı yüzme havuzu yapılmasına, tahsis ve işletilmesine ilişkin protokol töreni üniversitede yapıldı. Yerleşke içindeki 9.4 dönümlük alana bakanlık tarafından kapalı yüzme havuzu yapılacak. Üniversite, yüzme havuzunun yapılması ve işletmesi için araziyi 2059 yılına kadar bakanlığa bedelsiz tahsis etti. Protokol gereği bakanlık, tahsis binası dışında başka bir yapı yapamayacağı gibi başka kişilere kiralamayacak veya tahsis edemeyecek.   ÖĞRENCİ VE PERSONELE ÜCRETSİZ   Havuzun hizmete açılmasından itibaren tahsis süresince, eğitim ve öğretime devam eden AÜ öğrencileri ile aktif görevde olan üniversite personeli havuzun programına göre haftada 7 tam gün kullanım saatleri içerisinde ücretsiz yararlanabilecek. Üniversiteden izin alınmadan ticari faaliyetlerde bulunulamayacak.   PROTOKOL 2059 YILINDA SON BULACAK   Yerleşke içine yapılacak, 38 yılı kapsayan arazi tahsisise ilişkin protokole Rektör Prof.Dr. Özlenen Özkan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürkan imza koydu. Projenin önümüzdeki yıl programa alınıp inşaata başlanacağı belirtildi. Protokol gereği sözleşme bitiminde bakanlığın yaptığı tesisler üniversite yönetimine bırakılacak.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında kapalı yüzme havuzu yapılmasına ilişkin yer tahsis protokolü imzalandı. Protokol gereği havuzun yapımı, işletmesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak. Protokole Rektör Prof.Dr. Özlenen Özkan ile İl Müdürü Yavuz Gürkan imza koydu.

haberimizvar.net- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından AÜ yerleşkesi içinde kapalı yüzme havuzu yapılmasına, tahsis ve işletilmesine ilişkin protokol töreni üniversitede yapıldı. Yerleşke içindeki 9.4 dönümlük alana bakanlık tarafından kapalı yüzme havuzu yapılacak. Üniversite, yüzme havuzunun yapılması ve işletmesi için araziyi 2059 yılına kadar bakanlığa bedelsiz tahsis etti. Protokol gereği bakanlık, tahsis binası dışında başka bir yapı yapamayacağı gibi başka kişilere kiralamayacak veya tahsis edemeyecek.

 

ÖĞRENCİ VE PERSONELE ÜCRETSİZ

 

Havuzun hizmete açılmasından itibaren tahsis süresince, eğitim ve öğretime devam eden AÜ öğrencileri ile aktif görevde olan üniversite personeli havuzun programına göre haftada 7 tam gün kullanım saatleri içerisinde ücretsiz yararlanabilecek. Üniversiteden izin alınmadan ticari faaliyetlerde bulunulamayacak.

 

PROTOKOL 2059 YILINDA SON BULACAK

 

Yerleşke içine yapılacak, 38 yılı kapsayan arazi tahsisise ilişkin protokole Rektör Prof.Dr. Özlenen Özkan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürkan imza koydu. Projenin önümüzdeki yıl programa alınıp inşaata başlanacağı belirtildi. Protokol gereği sözleşme bitiminde bakanlığın yaptığı tesisler üniversite yönetimine bırakılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.