Uyuşturucu operasyonunda 198 kişi yakalandı

ASAYİŞ 11.12.2023 - 13:38, Güncelleme: 11.12.2023 - 13:50
 

Uyuşturucu operasyonunda 198 kişi yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Antalya'da narkotik suçları ve asayiş suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyonlarda 198 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda yapılan narkotik suçları ve bu suçlardan asayiş suçları ile iltisaklı aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak 88 ekip ve 218 personelin katılımı ile düzenlenen operasyonlarda 198 kişinin yakalandığı açıklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya merkezi ile ilçelerde kasten yaralama, yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, 6136 sayılı kanuna muhalefet etme, 5607 sayılı kanuna muhalefet etme, şantaj, silahla tehdit, göreve yaptırmamak için direnme, hakaret, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde ticareti yapma ve bulundurma, kullanma suçlarından aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 198 şüpheli yakalandı.  
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Antalya'da narkotik suçları ve asayiş suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyonlarda 198 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda yapılan narkotik suçları ve bu suçlardan asayiş suçları ile iltisaklı aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak 88 ekip ve 218 personelin katılımı ile düzenlenen operasyonlarda 198 kişinin yakalandığı açıklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya merkezi ile ilçelerde kasten yaralama, yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, 6136 sayılı kanuna muhalefet etme, 5607 sayılı kanuna muhalefet etme, şantaj, silahla tehdit, göreve yaptırmamak için direnme, hakaret, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde ticareti yapma ve bulundurma, kullanma suçlarından aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 198 şüpheli yakalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.