Valilik, kriz masası oluşturdu

EKONOMİ 23.09.2019 - 13:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Valilik, kriz masası oluşturdu

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden Thomas Cook’un tasfiye sürecine girmesinin ardından ttail için Antalya'ya Thomas Cook aracılığıyla gelen turistlerin sorun yaşamaması için Antalya Valiliği tarafından kriz masası oluşturuldu

haberimizvar.net Konuyla ilgili Antalya Valiliği tarafından da açıklama yapıldı. Açıklamada, Türkiye'ye ve özellikle Antalya'ya binlerce turist getiren İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflas etmesi üzerine, bu operatörle şehre gelen çok sayıda misafirin mağduriyet yaşama ihtimalinin doğduğu belirtildi. Muhtemel mağduriyetlerin yaşanmaması ve tatilcilerin sağ salim ülkelerine dönebilmesi için Antalya Valiliği'nce kriz merkezi oluşturulduğu kaydedildi. Açıklamada, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş başkanlığında kurulan kriz masasında; Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği, İngiltere Antalya Konsolosluğu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Alanya Turistik Otelciler Birliği (ALTİD) ve Manavgat Turistik Otelciler Birliği (MATSOB) yetkililerinin de yer aldığı vurgulandı. TEDBİRLER ALINACAK Kriz merkezinin Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği Bürosu'nda takipte olacağı ve süreç tamamlanıncaya kadar herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı vurgulanan açıklamada, "Bu kapsamda, söz konusu Thomas Cook Tur Operatörü ile ilişki içerisinde olan turizm işletmelerimiz ve şehrimize gelen misafirlerimizin durumları valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir" denildi.
Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden Thomas Cook’un tasfiye sürecine girmesinin ardından ttail için Antalya'ya Thomas Cook aracılığıyla gelen turistlerin sorun yaşamaması için Antalya Valiliği tarafından kriz masası oluşturuldu

haberimizvar.net Konuyla ilgili Antalya Valiliği tarafından da açıklama yapıldı. Açıklamada, Türkiye'ye ve özellikle Antalya'ya binlerce turist getiren İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflas etmesi üzerine, bu operatörle şehre gelen çok sayıda misafirin mağduriyet yaşama ihtimalinin doğduğu belirtildi. Muhtemel mağduriyetlerin yaşanmaması ve tatilcilerin sağ salim ülkelerine dönebilmesi için Antalya Valiliği'nce kriz merkezi oluşturulduğu kaydedildi. Açıklamada, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş başkanlığında kurulan kriz masasında; Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği, İngiltere Antalya Konsolosluğu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Alanya Turistik Otelciler Birliği (ALTİD) ve Manavgat Turistik Otelciler Birliği (MATSOB) yetkililerinin de yer aldığı vurgulandı.

TEDBİRLER ALINACAK

Kriz merkezinin Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği Bürosu'nda takipte olacağı ve süreç tamamlanıncaya kadar herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı vurgulanan açıklamada, "Bu kapsamda, söz konusu Thomas Cook Tur Operatörü ile ilişki içerisinde olan turizm işletmelerimiz ve şehrimize gelen misafirlerimizin durumları valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.