Vekil kavgası yönetimi istifaya götürdü

KULİS 04.08.2022 - 13:14, Güncelleme: 04.08.2022 - 13:14
 

Vekil kavgası yönetimi istifaya götürdü

AKP Manavgat İlçe yönetiminin istifanın ardında iki Antalyalı vekilin kavgasının olduğu iddia edildi.

haberimizvar.net- Bilindiği gibi, dün haberimiz var.net’ten AKP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol yönetimiyle birlikte istifa ettiğini duyurmuştuk. İstifaların ardından AKP Genel Merkezi’nin Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’ı ilçe koordinatörü olarak atayarak, ilçe başkanlığı ataması için isim belirlemesi talimatı vermişti. SİYASİ KULİSLERDE KONUŞANLAR AKP Genel Merkezi’nin bölge milletvekilleri varken, koordinatör atayarak yeni ilçe başkanı ve yönetimi belirleme adına adım atması siyasi kulisleri hareketlendi. AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte Antalya milletvekillerinin devreden çıkarılarak genel merkez kararıyla yeni yönetimin belirlenmeye çalışılması siyasi kulislerde ciddi iddiaların konuşulmasına sebep oldu. MANAVGAT ATAMALARI Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bürokrat atamalarında etkin rol aldığı, özellikle sağlıkta yakınlarını yerleştirdiği iddia edilen AKP Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın kararları üzerine partililer, Manavgat’ın diğer AKP Milletvekili İbrahim Aydın’a şikayet etti. Aydın’ın bölgede tek başına karar veren, il ve ilçe teşkilatı ile hareket etmeyen Çokal’ı uyarması üzerine olanlar oldu. Siyasi kulislerde kulaktan kulağa dolaşan iddialara göre, Aydın ile Çokal’ın kavgası AKP Manavgat İlçe Yönetimi’ne yansıdı. Aydın’ın bireysel çıkarları adına bürokrat atamaları yapıp, kendi siyasi alanını kurmaya çalışan Çokal’a verdiği tepti üzerine taraf olmaya zorlanan ilçe yönetimi arada kalınca, iki vekil çatışması istifaları getirdi. İLÇELERDE İSTİFALAR AKP Antalya İl Başkanı Taş’ın yaşananlara karşı duyarsız kalması parti içinde tepkileri arttırdı. İktidar kulislerinde, Antalya’da bir çok ilçelerde yönetimlerin istifaya zorlanacağı gelen bilgiler arasında yerini aldı.   AKP Manavgat yönetimi istifa etti    
AKP Manavgat İlçe yönetiminin istifanın ardında iki Antalyalı vekilin kavgasının olduğu iddia edildi.

haberimizvar.net- Bilindiği gibi, dün haberimiz var.net’ten AKP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol yönetimiyle birlikte istifa ettiğini duyurmuştuk. İstifaların ardından AKP Genel Merkezi’nin Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’ı ilçe koordinatörü olarak atayarak, ilçe başkanlığı ataması için isim belirlemesi talimatı vermişti.

SİYASİ KULİSLERDE KONUŞANLAR

AKP Genel Merkezi’nin bölge milletvekilleri varken, koordinatör atayarak yeni ilçe başkanı ve yönetimi belirleme adına adım atması siyasi kulisleri hareketlendi. AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte Antalya milletvekillerinin devreden çıkarılarak genel merkez kararıyla yeni yönetimin belirlenmeye çalışılması siyasi kulislerde ciddi iddiaların konuşulmasına sebep oldu.

MANAVGAT ATAMALARI

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bürokrat atamalarında etkin rol aldığı, özellikle sağlıkta yakınlarını yerleştirdiği iddia edilen AKP Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’ın kararları üzerine partililer, Manavgat’ın diğer AKP Milletvekili İbrahim Aydın’a şikayet etti. Aydın’ın bölgede tek başına karar veren, il ve ilçe teşkilatı ile hareket etmeyen Çokal’ı uyarması üzerine olanlar oldu. Siyasi kulislerde kulaktan kulağa dolaşan iddialara göre, Aydın ile Çokal’ın kavgası AKP Manavgat İlçe Yönetimi’ne yansıdı. Aydın’ın bireysel çıkarları adına bürokrat atamaları yapıp, kendi siyasi alanını kurmaya çalışan Çokal’a verdiği tepti üzerine taraf olmaya zorlanan ilçe yönetimi arada kalınca, iki vekil çatışması istifaları getirdi.

İLÇELERDE İSTİFALAR

AKP Antalya İl Başkanı Taş’ın yaşananlara karşı duyarsız kalması parti içinde tepkileri arttırdı. İktidar kulislerinde, Antalya’da bir çok ilçelerde yönetimlerin istifaya zorlanacağı gelen bilgiler arasında yerini aldı.
 

AKP Manavgat yönetimi istifa etti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hasan A.
(04.08.2022 14:46 - #72445)
Benim duyduğum bu adam hiç bir işe yaramadığı gibi kimsenin bir işine yardımcı olmadığı gibi olan haksızlıklarada çanak tutuyor böyle bişey yok varsa yoksa ailesi bıktık bu ailelerden artık bırakın halktan birileri olsun manavgati düşünen ya belediye başkanından korkan adam siyaset yapamaz arkadaş yeni gelen canavar gibi adamlarıda küstürdün kendi yonetiminde yazıklar olsun sana
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.