aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Ya hep beraber ya hüsran

GÜNDEM 14.05.2025 - 20:52, Güncelleme: 14.05.2025 - 20:53
 

Ya hep beraber ya hüsran

MHP değişecek, DEM değişecek, Kürtler değişecek, Türkler değişecek, devlet refleksi değişecek ama AKP değişmeyecek, iktidar mekanizması olduğu gibi devam edecek öyle mi? Güldürmeyin adamı!

Şayet bu süreç başarılı olacaksa her şey değişecek. Hikaye sil baştan yazılacak. Bunun için de ya muktedirler değişecek ya da muktedirlerin dili ve mantığı.    Her çağ, kendi hikayesini yeniden yazar ve bu hikayeyi okuyamayanları dışına kusar.      Öyle bir fırtına hatta tsunami geliyor ki kendini yeniden konumlandırmadan kimse bu fırtanın önünde duramaz.     Devlet Bahçeli ve MHP'ye bütün bunları yaptıran bu yeni paradigma diğerlerine neler yapmaz?     Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Hem herkes değişşin, her şey yeniden inşa edilsin hem de devri iktidarımız hiç değişmeden ve dönüşmeden devam etsin diyemez kimse.     Madem bir yola çıktık herkes ve her şey değişecek.      Zaten yeni dönem ve kurulan hayal ancak evrensel hukuk ve demokrasiyle gerçekleşebilir. Bu da bunlara kulak tıkayanların kulaklarını açmasını zorunlu kılar.     Velhasılıkelam, değişim ve dönüşüm birinci gündem haline geldiğinde buna direnenler yeni düzenin dışında kalır.      Bunun tersini iddia edenler başka yere değil hamaset malzemesi yaptıkları Türk tarihine baksınlar yeter.
MHP değişecek, DEM değişecek, Kürtler değişecek, Türkler değişecek, devlet refleksi değişecek ama AKP değişmeyecek, iktidar mekanizması olduğu gibi devam edecek öyle mi? Güldürmeyin adamı!
Şayet bu süreç başarılı olacaksa her şey değişecek. Hikaye sil baştan yazılacak. Bunun için de ya muktedirler değişecek ya da muktedirlerin dili ve mantığı.
   Her çağ, kendi hikayesini yeniden yazar ve bu hikayeyi okuyamayanları dışına kusar. 
    Öyle bir fırtına hatta tsunami geliyor ki kendini yeniden konumlandırmadan kimse bu fırtanın önünde duramaz.
    Devlet Bahçeli ve MHP'ye bütün bunları yaptıran bu yeni paradigma diğerlerine neler yapmaz?
    Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Hem herkes değişşin, her şey yeniden inşa edilsin hem de devri iktidarımız hiç değişmeden ve dönüşmeden devam etsin diyemez kimse. 
   Madem bir yola çıktık herkes ve her şey değişecek. 
    Zaten yeni dönem ve kurulan hayal ancak evrensel hukuk ve demokrasiyle gerçekleşebilir. Bu da bunlara kulak tıkayanların kulaklarını açmasını zorunlu kılar. 
   Velhasılıkelam, değişim ve dönüşüm birinci gündem haline geldiğinde buna direnenler yeni düzenin dışında kalır. 
    Bunun tersini iddia edenler başka yere değil hamaset malzemesi yaptıkları Türk tarihine baksınlar yeter.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.